Çocuk evinde doğum günü!

Vali Güzeloğlu çocuk evlerindeki çocukların doğum gününü kutladı.

Haberler 08.04.2019 - 09:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TÜGVA Diyarbakr il temsilcilii tarafndan organize edilen kutlamaya, Diyarbakr Valisi Hasan Basri Güzelolu ve ei Aye Güzelolunun yan sra Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül ve ei Nuray Gül, Sur Kaymakam Abdullah çiftçi, l Milli Eitim Müdürü Doç. Dr. Feysel Taçer, l Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Demir, Aile, çalma ve Sosyal Hizmetler Müdürü Halit Açar, TÜGVA l Bakan Mahmut Yamur, TÜGVA Kadn ve Aile Koordinatörü Fatma Tosun ve 50 TÜGVA üyesi genç ile çocuk Evlerinde kalan çocuklar katld.

DOUM GÜNÜ KUTLAMASI

Mehmet Akif Ersoy Anadolu mam Hatip Lisesi örencisi Eyüp Furkan Elik tarafndan okunan Kuran- Kerim tilaveti ile balayan etkinlikte bir konuma yapan Vali Güzelolu, burada kendileriyle birlikte olmaktan, güzel scak ortamda birlikte bulunmaktan son derece mutlu olduunu dile getirdi.

KURAN TLAVETYLE BALADI

Vali Güzelolu, Bugün çok güzel bir buluma olmu. Türkiye Gençlik Vakfnn gerçekten bizim için çok deerli ortamnda, bizim her biri ayr güzel olan çocuklarmz birlikteler. çocuk evlerimiz hepiniz ho geldiniz. En güzeli yüzlerinizin gülmesi, en güzeli hepinizin hem bugün hem yarn hem de her gün yüzlerinin gülmesi. Hayatn size gülmesini, sizin hayat yaarken gülmenizi istiyoruz. Onun için eitiminiz, salnz ve mutluluunuz bizim önceliklerimiz, gençler ve çocuklar geleceimiz. Bu ülkeyi yarna gelimi, kalknm bir gelecei aydnlk bir ufka tamak için önceliimiz sizlersiniz. Her biriniz bizim için çok önemli bir deersiniz. Ayn zamanda güvencemiz, geleceimiz ve güzelliimizsiniz. Her birinizin, ister evinde, ister sosyal çevresinde, her anlamyla imanl, salkl, bilgili ve iddial bir birey olmasn istiyoruz. Hayat karlarken iddianz hiç yitirmeden, bilgi temelinde, milli ve manevi duygularla teçhiz edilmi, her alanda bu ülkenin geleceine ve gelimesine katk koyacak bir yetikin olmanz arzuluyoruz. Güzellikleri çoaltan, kötülüklere kar duran, ahlakyla, duruuyla, tavryla örnek olan bir insan olmanz istiyoruz.

EN DEERL VARLIKLARIMIZ

Ülkenin en deerli varl, bu anlamda yetimi gençleri ve nesillerdir. Bunlara sahip olan bir ülkenin hiçbir alanda geçilmesi ve yenilmesi söz konusu deildir. Bu anlamda bugünkü bulumada bu büyük ailenin her birinizin bir parças olduunu hissetmesi sizlere duyduumuz güvenin ve sevginin bir kez daha topluca sergilenmesi adna çok hayrl bir bulumadr. Bu yapnn bir üyesi olmann hepinize ve hepimize mutluluk verdiini hissediyorum ve inallah bu bulumalar daha çoaltarak, artrarak, hep birlikte bir olarak, diri olarak ve güçlü olarak gelecek günlerde bulumak dileiyle hepinize sevgi ve sayglarm sunuyorum dedi.

Konumalarn ardndan doum günü olan çocuklar için pasta kesildi. Kutlamada katlmclar çocuklarla birlikte ebru yapt. Etkinlik, müzik dinletisi, masa tenisi ve langrt oyunlarnn ardndan sona erdi.

Ana Sayfaya Git