Çocuk istismarına dikkat!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla “Mutlu Kadın Mutlu Aile” projesi kapsamında kadınlara, “Cinselliğin Hafızamdaki Yeri” ile “Çocuk İhmal ve İstismarı” konularında eğitim verdi.

Haberler 23.11.2019 - 10:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Kadn ve Aile Hizmetleri Daire Bakanl, 25 Kasm Kadna Yönelik iddete Kar Uluslararas Mücadele Günü dolaysyla Mutlu Kadn Mutlu Aile projesi kapsamnda kadnlar, Cinselliin Hafzamdaki Yeri ile çocuk hmal ve stismar konularnda bilgilendirdi.

çOCUK STSMARI

Kültür ve Kongre Merkezi Tiyatro Salonunda 2 gün süren eitimlerde Dicle Üniversitesi Eitim Fakültesinden Dr. smet Kaya, Cinselliin Hafzamdaki Yeri, Psikolog Sadk Sun ise çocuk hmal ve stismar konu balklarnda kadnlara eitim verdi.

Yüzlerce kadnn faydaland ve interaktif ekilde geçen eitimlerde yaplan sunumlarn ardndan kadnlar, merak ettikleri sorular katlmc eitmenler Kaya ve Suna yöneltti. Kaya ve Sun, kadnlarn merak ettikleri sorular yantlayarak, sorunlara kar çözüm önerileri konuuldu.

Ana Sayfaya Git