Çocuklar Coştu

Okul öncesi eğitim öğrencileri sergiledikleri oyun ve müzik etkinliğiyle, çocukları gönüllerince coşturdu.

Haberler 12.05.2017 - 09:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Eitim Fakültesi Okul Öncesi Öretmenlii ile Fen Bilgisi Öretmenlii örencilerinin Topluma hizmet dersi kapsamnda hazrladklar oyun ve müzik etkinliinde çocuklar gönüllerince elendi.

Dicle Üniversitesi Kalp Hastanesi Konferans Salonunda yaplan etkinlie Bahekim Yardmcs Doç.Dr. Recep Dursun, çocuk Hematoloji Öretim Üyesi Prof. Dr. Murat Söker, Hastaneler Bamüdürü Yaar Aslan, Bahemire Rahime Atl, D.Ü. Hastanelerinde yatarak tedavi gören hasta çocuklar, anneleri ve okul öncesi çocuklar katld.

çOCUKLARI çOTURDULAR

Bahekim Yardmcs Doç.Dr. Recep Dursun çocuk Hastanesi, Kalp Hastanesi ve Onkoloji Hastanemizde yatarak tedavi gören çocuklarmz bu etkinlikte hoça vakit geçirdiler. Amacmz birkaç saatliine de olsa çocuklarmz hastane ortamndan uzak tutmak, moral vermek ve ayn zamanda elendirirken eitmektir. Bu güzel etkinlii düzenleyen Eitim Fakültesi Okul Öncesi Öretmenlii ile Fen Bilgisi Öretmenlii örencilerine, hocalarna, etkinlie katlan çocuklarmz ve ailelerine çok teekkür ederim dedi.

Eitim Fakültesi Okul Öncesi Öretim Üyesi Mahmut Altunhan da konumasnda Topluma hizmet dersi kapsamnda Tp Fakültesi Hastaneleri yöneticileri ile görüerek, çocuklar nasl elendirebiliriz dedik. Onlarn önerileri ile bu etkinlii düzenledik. çocuklarn anne ve babalarna Dünyann en güzel yeri neresidir. diye sormular. Bir anne Dünyann en güzel yeri bir çocuun kalbinde yer edinmektir. demi. Bizde bu etkinlikle çocuklarn kalbinde yer edinmek istedik. dedi.

Ana Sayfaya Git