Çocukların Anzele mesaisi

Havaların ısınmaya başlamasını fırsat bilen çocuklar, soluğu süs havuzlarında alırken, özellikle Sur ilçesindeki Anzele Parkı'nda bulunan havuza akın eden çocuklar, renkli görüntüler oluşturuyor.

Haberler 31.05.2019 - 11:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda 1950lere kadar ehrin üç önemli su kaynaklarndan biri olan tarihi Anzele suyu, scaklarn bastrmasyla bata çocuklar olmak üzere vatandalarn urak mekan haline geldi. Sur ilçesi Melikahmet Mahallesi Kesmeli Sokakta bulunan tarihi Anzele havuzu, çocuklarn oyun ve yüzme alanna dönerken, havuz keyfi sonrasnda günelenen çocuklar çevredeki vatandalar ilgiyle izliyor.

Hava scak olduu için serinliyoruz

aban Akta isimli çocuk, havann scak olduu için suya girip serinlediklerini belirtirken, Yusuf Savaç isimli çocuk ise hava scak olduu için serinlemek için Anzeleye buraya geldiklerini ifade etti.

çocuklarn frsat buldukça Anzeleye geldiini kaydeden Fetullah Erkek isimli vatanda da, Kentsel yaplama ve rahat bir ortam bulamadmz için çocuklarmzla birlikte buraya serinlemek için geliyoruz. Yetkililerden burann daha güzel bir hale getirilmesi için, daha güzel bir ortam sunulmasn istiyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git