Çok amaçlı park devrede

Bağlar belediyesi, çok amaçlı park faaliyete koydu

Haberler 25.11.2021 - 09:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Merkez AK Partili BAlar Belediyesi, son üç ylda 7si çok amaçl park olmak üzere ilçeye çok sayda yeil alan projesi kazandrd.

Balar lçe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüü ekipleri, yabani ot temizlii ve ot biçme çalmalarn ilçenin her bölgesinde gerçekletirerek park ve yeil alanlar temiz ve canl tutmaya çalma faaliyetlerine devam ediyor.

Park, bahçe ve çocuk oyun alanlarnn yan sra bulvar ve caddelerde gerçekletirilen yabani ot temizliiyle çiçeklerin ve aaçlarn canl kalmasna özen gösterilirken, vatandalarn kulland ortak yaam alanlar estetik görüntüye kavuturuluyor. çevre dostu makinelerle çim biçme çalmalarn da gerçekletirerek park ve yaam alanlarn koruyan ekiple, gelii güzel olarak yere atlan çöpler ve cisimler konusunda da vatandalara uyarlarda bulunuyor.

HEP BERABER NEFES ALANLARIMIZA SAHP çIKALIM

Park, bahçe ve çocuk oyun alanlarna yönelik bakm ve temizlik çalmalarn deerlendiren Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, son üç ylda ilçenin yeil alan hacmini ciddi ekilde artrdklarn dile getirerek bu alanlar korumak için özen gösterdiklerini söyledi.

Bakan Beyolu, Vatandalardan, ilçenin nefes alanlarna sahip çkmalarn istiyoruz. Daha yaanlabilir bir Balar gelecek nesillere brakmak için önemli çalmalar yürütüyoruz. Son üç ylda çok amaçl 7 önemli park projesini hayata geçirerek vatandalarmzn zaman geçirebilecei, nefes alabilecei oksijen depolarn kazandrdk. Bunlarn bakm ve temizlii için de titiz çalmalar yapyoruz. Vatandalarmzdan ricamz, kendi huzurlar için ina edilen bu alanlara sahip çkmalardr diye konutu.

Ana Sayfaya Git