Cudi Dağı Halka Açılıyor

ŞIRNAK Valisi Mehmet Aktaş, güvenlik güçlerince büyük bir operasyonun yürütüldüğü Cudi Dağı ve dağda bulunan Garipler Türbesi'nin temmuz ayında ziyarete açılacağını söyledi.

Haberler 08.04.2018 - 10:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

rnak Valisi Mehmet Akta, Silopi Kaymakam Sezer Ikta, l Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum müdürleri, kanaat önderleri, i adamlar ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile Silopi ilçesinde istiare toplants düzenledi. stiare toplantsnn açlnda bir konuma yapan Vali Akta, Cudi Danda çok geni çapl bir operasyon yürütüldüünü belirterek, Askerimiz, jandarmamz, polis özel harekatmz ve korucularmz var. çok büyük bir operasyon yaplyor.

CUD DAI HALKA AçILIYOR

Allahn izni ile Cudi Da bu hainlerden, teröristlerden temizlenecek. Lavike Gerib dediiniz, Garipler Türbesi olarak bilinen o yeri de affedersiniz bu alçaklar, bu namussuzlar sözde örgüt mezarl haline getirmiler. Askerimiz oray temizledi. Teröristleri bölgelerden temizlediler. Ayrca yine Sefine olarak bildiimiz bölgeyi de temizlediler. nallah bir aksilik olmazsa bu Temmuz aynda oraya gideceiz. Yani Sefineye daha önceki yllarda olduu gibi temmuz aynda yaplan ziyareti gerçekletireceiz. Irakta, Suriyede yaatlan süreçlerin benzerini ülkemizde denemek istediler. Bizi karde kavgasna sürükleyeme yönelik, bölmeye, parçalamaya yönelik çok ciddi bir hazrlk yapld. Sizlerin de çok iyi bildii üzere askerimiz ve polisimiz ile burada görev yapan korucularmz çok kahramanca bir mücadele verdiler dedi.

Ana Sayfaya Git