Cumhurbaşkanı’ndan taziye ziyareti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, darbecilerin saldırıları sırasında cumhurbaşkanlığı sarayı önünde yaralanan ve dün akşam vefat eden gencin ailesini ziyaret etti.

Haberler 04.08.2016 - 09:36 Son Güncelleme : 04.08.2016 - 09:36

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesinin önünde şarapnelle kafasından yaralanan Oğuzhan Yaşarın vefat haberini alır almaz ailenin yanına gitti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuzdaki bombardıman sırasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesinin önünde şarapnelle beyninden yaralanan ve 3 Ağustos çarşamba akşamı hayata veda eden Oğuzhan Yaşarın (23) ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgeye göre Erdoğan, Yaşarın vefat haberini alır almaz, merhumun hayata gözlerini kapattığı yer olan Özel TOBB ETÜ Hastanesine gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğanın, Erzurumlu şehidin babası Ahmet, dedesi Asım ve kardeşi Kadirin de aralarında bulunduğu ailenin acılarını paylaştığı, merhuma Allahtan rahmet, geride kalanlara da sabır ve metanet dilediği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğanın taziye ziyareti sırasında, çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, AK Parti Genel Başkan Yardımcılarından Abdülhamit Gül ve Öznur çalık da hastanede hazır bulundu.

Ana Sayfaya Git