DİŞTİ'de temizlik!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Diyarbakır Şehirlerarası Otobüs Terminali (DİŞTİ) temizledi.

Haberler 27.09.2019 - 10:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vatandan daha temiz bir ortamda yaamasn hedefleyen Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, balatt temizlik seferberlii kapsamnda terminali ykad.

Büyükehir Belediyesi çevre ve Koruma Daire Bakann Serhat Karahanl, vatandaa hak ettii kaliteli hizmeti sunmak için çalma yürüttüklerini belirterek, 50 kiilik ekiple gece balattmz temizlik çalmalar sürüyor. Bugün terminaldeki temizlik çalmalarmz sona erecek. dedi.

TEMZLK SEFERBERL

Diyarbakr Otobüsçüler Dernei Bakan Aydn Özge ise terminalin temizlenmesi için daha önceki belediye yönetimine yaptklar bavurunun dikkate alnmadn vurgulayarak, Sa olsun Diyarbakr Valisi Hasan Basri Güzelolu, belediye bakan vekilliine görevlendirilmesinin ardndan terminali ziyaret etti. Sorunlarmz yerinde görerek çözümü için gayret sarf etti. dedi.

Öz Diyarbakr Seyahatin Genel Müdürü aban Domu da Büyükehir Belediyesinin yapt temizlik çalmasndan duyduu memnuniyeti dile getirdi.

Diyarbakr Terminal Sorumlusu Remzi Doanda temizlik çalmalarnn önemine iaret etti.

Özlem Diyarbakr Seyahatin Yetkilisi Selahattin Güne ise katklarndan dolay Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Bakan Vekili Vali Güzeloluna teekkür etti.

Ana Sayfaya Git