Dışarı çıkamıyorum!

Diyarbakır'da berber dükkanına silahlı saldırı, iş yeri sahibi dışarı çıkamıyor.

Haberler 22.02.2020 - 11:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda dün sabah saatlerinde bir berber dükkanna silahl saldr gerçekletirildi. Ölen ya da yaralann olmad olayda i yeri sahibi, tedirgin olduunu ve dar çkamadn belirterek saldry gerçekletirenlerin biran önce yakalanmasn istedi.

SALDIRIYI KMLER YAPTI

Olay, dün sabah saatlerinde Balar ilçesi Kuruçeme semtinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Necat Daibinin ilettii berber dükkanna dün sabah saat 05.30 sularnda bir ahs tarafndan pompal tüfekle 2 el ate edildi. Pompal tüfekten çkan saçmalar i yerinin kepengi, cam ve duvarlarna isabet ederken, saldry gerçekletiren zanl olay yerinden kaçt. Sabah dükkan açmak için gelen i yerinin önüne gelen Daibi, dükkanna saldr düzenlendiini görünce güvenlik güçlerine haber verdi. Olay yerine gelen güvenlik güçleri geni çapta inceleme yaparken kaçan ahsn yakalanmas için operasyon balatt.

FALLER YAKALANSIN

Berber dükkan sahibi Necat Daibi hiç kimseyle ne bir dümanlnn olduunu ne de bir skntsnn olduunu belirterek tedirgin olduklarn ve ahsn bir an önce yakalanmasn istedi. Daibi, Sabah saat 05.30 sralarnda 2 el silah sesi gelmiti. Olum sabah i yerini açarken dükkana silah sktklarn söyledi, bize haber verildi biz de polislere haber verdik. Polis geldi, incelediler daha sonra mobeselere baktlar. ahs kardan gelip iki el pompal tüfek ile dükkan kapalyken skm daha sonra tekrar kar tarafa geçmi. Hiç kimse ile problemimiz yok, ne dümanmz ne de kavga ettiimiz biri var. Dükkanmz böyle olduu için biz tedirginiz, çekiniyor ve korkuyoruz. Bizim dükkana saldran kiinin bir an önce yakalanmasn istiyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git