Dağa giden artık yok!

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı Ziya Sözen, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra dağa gidişlerin durduğunu, bunun da PKK'nın bitiş sinyali olduğunu iddia etti.

Haberler 06.04.2018 - 08:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Anadolu Güvenlik Korucular ve ehit Aileleri Konfederasyonu Bakan Ziya Sözen, Diyarbakr Büyükehir Öretmenevinde korucu ve ehit aileleri dernekleriyle düzenlenen toplantda yapt konumada,Türk Silahl Kuvvetlerinin (TSK) Zeytin Dal Harekat ile terör örgütü PKKnn Suriye uzants PYD/ YPGye çok büyük darbeler vurduunu söyledi.

Zeytin Dal Harekatna tamam Kürt kökenli 240 güvenlik korucunun dahil olmasnn ardndan teröristlerin koruculara kar saldrlarn artrdn dile getiren Sözen, bu saldrlar neticesinde geçen son iki haftada 7 korucunun ehit olduunu anmsatt.

PKK terör örgütünü bu yapt hain saldrlardan dolay nefretle ve iddetle lanetliyorum. ifadelerini kullanan Sözen, öyle konutu: Son zamanlarda PKK terör örgütüne çok büyük darbeler vuruluyor. Bu da önümüzdeki günlerde PKK terör örgütünün bitiini, çöküünü bize gösterecektir. nallah PKK terör örgütünün biti sinyallerini vermitir. Eli silahl kanl terör örgütü PKK ne onlarn arka bahçesi konumunda olan HDP asla bizim temsilcimiz deildir. Ne HDPyi ne PKKy temsilci olarak görmüyoruz. HDPnin, PKKnn yolundan giden hangi siyasi parti olursa olsun onlar da bundan sonra karmza alp gerekli tepkimizi ifade edeceiz.

PKKYA KATLIM DÜÜK

15 Temmuz darbe giriiminden sonra PKK terör örgütünün FETÖ ile ibirliinin ortaya çktna dikkat çeken Sözen, Özellikle 15 Temmuz darbe giriiminden sonra hiçbir vatandamzn çocuunun daa gitmemesi bize unu net bir ekilde göstermitir. nallah PKK terör örgütünün biti sinyallerini vermitir. Yani son iki ylda neredeyse Dou ve Güneydou Anadoluda hiçbir vatandamzn çocuu da kadrolarna katlmam ve katlmyor. diye konutu.

Sözen, 33 yl sonra güvenlik korucularnn sosyal güvence kapsamna alnmasnn sevindirdiini belirterek, Biliyoruz ve inanyoruz ki devletimiz bundan sonra daha süratli bir ekilde korucularla ilgili yasal düzenlemeler yapacak. Korucularmzn hak ettii deere kavumasn salayacaktr. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git