Dağda PKK artık yok!

Batman'da özel harekatçılarla kahvaltı yapan Bakan Soylu: Terör bu coğrafyanın kaderi değildir.

Haberler 29.01.2017 - 12:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çLER Bakan Süleyman Soylu, Batmanda Özel Harekat ube Müdürlüü polisleriyle kahvalt yapt. Bakan Soylu, Terörü, bu corafyann kaderi olmaktan el birliiyle çracaz. Bu konuda kararlyz. Nerede olurlarsa olsun, ister snr içinde, ister snr dnda. Onlar bulacaz ve cezalarn vereceiz. çünkü bu millettin cann çok yaktlar dedi.

Jandarma Genel Komutan Orgeneral Yaar Güler ve Emniyet Genel Müdürü Selami Altnok ile birlikte özel uçakla Batman Hava Limanna gelen çileri Bakan Süleyman Soyluyu Batman Valisi Ahmet Deniz, Belediye Bakan Vekili Ertu evket Aksoy, Batman Emniyet Müdürü Ali Akkaplan, AK Parti l Bakan Diyaeddin Uçar ve baz il yöneticileri karlad.

Tilmerç Mahalmesindeki Özel Hareket ube Müdürlüünde özel hareket polisleriyle kahvalt yapan Bakan Soylu, yapt konumada unlar söyledi:

DADA ARTIK PKK YOK

Bilmenizi isterim ki terör örgütleri DAE, PKK, KCK, FETÖ, DHKP-C hepsi, top yekün birlikte ve bir arada hareket ediyorlar. Milletimizin desteiyle hepsini bertaraf ediyoruz. Bakn k, darda kar yayor, etraf bembeyaz ama bizim operasyon bölgelerimizin bir çounda evlatlarmz maara maara, snak snak, nerdesiniz diye bararak o teröristleri her noktada aryorlar. Bizim son zamanlarda müahede ettiimiz bir mesele var. Dalarda yoklar, çekilmiler. çünkü sizin gücünüz, sizin kuvvetinizden ve bizim güvenlik kuvvetlerimizin ortaya koyduu iradeden ve milletimizin desteinden kaçyorlar. Bu çok açk ve net. Ama ne olursa olsun, nerede olurlarsa olsun, ister snrn içinde, ister snrn dnda onlar bulacaz ve cezalarn vereceiz. çünkü bu milletin cann çok acttlar. Masum milletimize, masum ülkemize ve masum corafyamza ihanet ettiler.

TERÖRÜ ELBRLYLE BU CORAFYADAN çIKARACAIZ

Terörü bu corafyann kaderi olmaktan el birliiyle çkarlacan dile getiren Bakan Soylu, bu konuda hazrlk yapldna dikkat çekerek öyle konutu: Bilmenizi isterim ki, terör bu corafyann kaderi deildir. Bu corafyann kaderi olmaktan terörü el birliiyle çkaracaz. Bu konuda kararlyz. Hazrlklarmz sizler, bizler hep birlikte yapyoruz. Sizler cesur insanlarsnz, kuvvetli ve kudretli insanlarsnz, bu ülkede her birimizin yapt görevler var. Sizlerden de, bizlerden de beklenen bu memleketi emin bir hale getirmektir. çileri Bakan Süleyman Soylu, daha sonra ziyaret ettii Batman Valiliinde güvenlik toplantsna katld.

ESNAFLARI ZYARET ETT

Batmandaki temaslarn sürdüren Soylu, beraberinde Vali Ahmet Deniz, Batman Belediye Bakan Vekili Ertu evket Aksoy ile Gülistan Caddesinde bulunan esnaf ziyaret ederek sohbet etti. Vatandalarn sorunlarn dinleyen Soylu, bir fotorafçda vesikalk fotoraf çektirdi.

Soylu, gazetecilere yapt açklamada, bu ülkenin insannn scak ve samimi, kardeliin ise temel düstur olduunu söyledi.

u söz çok güzeldir. ler nasl diye sorduunuz da ükür cevab aslnda her eyi anlatyor. diyen Soylu unlar kaydetti:

Muhakkak ki insanlarn kendine ait temel beklentileri vardr. Bazen karlanr bazen karlanmaz. Sknts olur ama Allaha ükür bizim deerlerimizin bir karldr. Hem kardeliimizin teminatdr. Burada sabahtan itibaren çeitli temas ve deerlendirmelerde bulunuyoruz. u cadde üzerinde herkesin sadece bir eyini görüyoruz. Scakln, samimiyetini ve kucaklamasn, Allah bundan hiç kimseyi eksik etmesin.

Ana Sayfaya Git