Dağkapı'da 23 Nisan çoşkusu

Görevlendirme yapılan merkez Yenişehir Belediyesince 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte çocuklar gönüllerince eğlendi.

Haberler 23.04.2018 - 09:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayram dolaysyla Diyarbakrda görevlendirme yaplan merkez Yeniehir Belediyesince etkinlik düzenlendi.

Dakap Meydannda gerçekletirilen program stiklal Mar ve sayg duruu ile balad. Bir örencinin stiklal Marnn 10 ktasn da okumas, dinleyenlere duygulu anlar yaatt.

çeitli dans ve halk oyunlar gösterileri, halat çekme yarmasnn yapld programda, çocuklara kek ve meyve suyu ikram edildi.

Ellerindeki Türk bayraklaryla velileriyle alana gelen çocuklar, burada müzik eliinde yaplan aktivitelerde gönüllerince elendi.

- Veliler memnun oldu

çocuklaryla etkinlii izleyen vatandalardan Medine Levent, düzenlenen programdan memnun kaldklarn söyledi. Levent, çocuklarmzn da houna gidiyor, bu tür etkinliklerin devam etmesini istiyoruz. Okul dnda ilk defa böyle bir etkinlik yapld, güzel oldu. dedi.

Melek Hasolu, çocuklarmla geçiyordum tesadüfen gördüler, çok mutlu oldular. Bu tür etkinlikler inallah devam eder. Bölge için gerekli olan eylerdir. çocuklar mutlu oluyor, seviniyorlar. ifadelerini kulland.

Örencilerden Rümeysa çetin de lk defa böyle bir etkinlik yapld, çok elendik. Kaymakammza çok teekkür ediyoruz. eklinde konutu.

Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Serdar Kartal ile l Milli Eitim Müdürü Hasan Aslan da programa katld.

Ana Sayfaya Git