Daha insanlık ölmedi

Mardin’de yakınını ziyaret etmek için geldiği hastanede içerisinde 3 bin 950 TL bulunan cüzdanını kaybeden vatandaş, duyarlı bir hastane çalışanının cüzdanı bularak kendisine teslim etmesiyle duygu dolu anlar yaşadı.

Haberler 10.09.2018 - 10:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Edinilen bilgilere göre, merkez Artuklu ilçesinde yaknn ziyaret etmek için hastaneye gelen Ahmet Kurnaz, içinde 3 bin 950 TL olan cüzdann kantinde kaybetti. Durumu yaknn ziyaret ettii srada fark eden Kurnaz, apar topar kantine inerek cüzdann aramaya balad. Kurnaz, yanna gelen hastane çalan Vahap Elikin cüzdan bulduunu söyleyerek kendisine teslim etmesiyle duygu dolu anlar yaad.

Ahmet Kurnaz, Midyatta oturduunu ve hasta ziyareti için geldiini belirterek, Darda oturup çay içmitim, cüzdanm arka cebimdeydi. Yukar hastamn yanna çktmda cüzdanm yoktu, hemen kotum oturduum masaya. Bir kadn dedi ki, Benim çocuum senin cüzdan buldu, senin paran helaldir. çocuum cüzdann bulmu. Cüzdann burada olduunu söylediler, ben de hemen buraya geldim. Allah onlardan raz olsun, onlara çok teekkür ediyorum. Demek param helaldi ki, helal kiiye rast gelmi, helal paradr. Ben kesinlikle hiçbir kuru haram para yemem Allahn izniyle. Demek ki dünyada böyle insanlar var ki helal süt emmi, bin sene yaasn diye dua ederim ve hepinize çok teekkür ederim dedi.

Daha insanlk ölmedi

Hastane kantinine oturmaya gittiinde sandalyede bir cüzdan gördüünü belirten Vahap Elik ise, Hastanenin hasta kayt bölümünde çalyorum. Kardeim youn bakmda olduu için bugün izinliydim. Kantinde misafirlerimin yannda oturuyordum, sandalyenin üzerinde bir cüzdan buldum. Beyefendi herhalde farknda olmadan cüzdann düürmütü, içinde bir miktar para vard. çinde kimlik bulamadm, ulaabileceim bir numara da yoktu. Ben de Halkla likiler Müdürümün yanna geldim, sahibi gelir diye bekledik. Kendisine teslim ettik diye konutu.

Ana Sayfaya Git