Dalgıçlar, Van Gölü'nde temizlik yaptı

Tatvan sahilinde Van Gölü'ne dalan dalgıçlar, sudan çöp torbaları, ayakkabı, halı, araba lastiği, plastik parçaları, cam şişe gibi atıklar çıkardı.

Haberler 29.07.2019 - 00:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Van ve Bitlisteki dalgçlar, Van Gölü temizliine dikkat çekmek ve farkndalk oluturmak amacyla gölün zemininde temizlik yapt.

Bitlisin Tatvan ilçesinde bir araya gelen Van Sualt Arama Kurtarma Dernei (Van Akut) ile Bitlis Doal Afetler Arama Kurtarma ve lk Yardm Dernei (Bitlis Akut) dalgçlar, Tatvan sahilinde Van Gölüne dald.

Tatvan Belediyesinin balatt Temiz ehir, temiz Tatvan kampanyas kapsamnda gölün zemininde temizlik yapan dalgçlar, araç lastii, hal, plastik parçalar, cam ie, çöp poeti ve ayakkab gibi atklar çkard.

VAN GÖLÜ TEMZLENYOR

Belediye Bakan Mehmet Emin Geylani, balattklar temizlik kampanyasna destek veren dalgçlara teekkür etti. Bitlis Akut Dernei Bakan Fevzi Epözdemir ise gölün zemininde çöp torbalar, ayakkab, hal, araba lastii, plastik parçalar, cam ie gibi atklar çkardklarn belirtti.

Van Gölünün korunmas konusunda farkndalk oluturmay amaçladklarn kaydeden Epözdemir, herkesten çevreyi temiz tutmalarn istedi.

Ana Sayfaya Git