DBB memur alımları sonucu açıklandı mı?

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde alınacak memur adayları için sözlü mülakata çağrılacak kişilerin en geç 10 Mart'ta açıklanacağının belirtilmesine rağmen herhangi bir duyurunun yapılmaması tepkilere neden oldu.

Haberler 13.03.2019 - 11:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, zabta memuru, itfaiye eri, hizmetli, bilet sat memuru, çocuk eitimcisi, fotorafç, kameraman, muhasebeci, veri hazrlama ve kontrol iletmeni, temizlik hizmetlisi, mühendis, sosyolog, oför, evlendirme memuru, psikolog ve tekniker gibi farkl branlarda memur alm yapacan duyurmu ve bavurular 6 Martta sona ermiti.

387 kiilik kontenjana u ana kadar posta yoluyla hariç yaklak 30 bin kiinin bavurduu tahmin edilirken memur adaylar sözlü mülakat sonuçlarn beklemeye koyuldu.

AçIKLANDI MI?

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Bakanl, bavuru klavuzunda sonuçlarn 7-10 Mart tarihlerinde açklanaca duyurmutu. Ancak belirtilen tarihin üzerinden birkaç gün geçmesine ramen sözlü mülakata çarlacak kiilerin duyurusu yaplmad.

Yaanan bu durum bavurucularn tepkilerine neden oldu. Baz bavurucular, Diyarbakr Büyükehir Belediyesi ile Diyarbakr Büyükehir Belediye Bakan Cumali Atillann sosyal medya hesaplarndan yaptklar paylamlarn altna yorum yazarak sonuçlarn neden açklanmad yönünde sorular yönelttii görüldü.

Bavurularn sona erdii 6 Martta Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhsin Erylmaz, torpil iddialarna ilikin bir açklama yapm, snavn açk, effaf, liyakat ve hakkaniyet ölçülerinde sonuçlandrlacan ifade etmit.

Ana Sayfaya Git