Demirtaş: Acımasız katliamı lanetliyor, kınıyorum

Demirtaş: İstanbul'da gerçekleşen acımasız katliamı lanetliyor, kınıyorum. Saldırıda yaşamını yitiren bütün insanlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileklerimi sunuyor, sabırlar diliyorum. Yaralanan yurttaşlarımıza acil şifalar diliyorum.

Haberler 13.12.2016 - 09:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

SALDIRIYI KINADI

Edirne F Tipi Cezaevinden avukatlar aracl ile stanbulda geçen cumartesi gecesi meydana gelen, 36s polis, 8i sivil 44 kiinin ehit olduu terör saldrlaryla ilgili mesaj gönderen HDP E Genel Bakan Selahattin Demirta, acmasz katliam lanetlediini ve knadn belirtti. Demirtan açklamas öyle devam etti:

Saldrda yaamn yitiren bütün insanlarmza Allahtan rahmet, yaknlarna basal dileklerimi sunuyor, sabrlar diliyorum. Yaralanan yurttalarmza acil ifalar diliyorum. Bütün toplumu, halkmz iddet kartlnda, bar, kardelik, demokrasi ve özgürlük duygular etrafnda umutla bir arada durmaya davet ediyorum. Koullarmz ne kadar zor olursa olsun kutsallk atfettiimiz bar savunmaktan vazgeçmemeli, umutlarmz yitirmemeliyiz. Bu skntl dönemi dayanma ile aarak ülkeyi düze çkarmay baarmalyz.

Ana Sayfaya Git