“Dezavantajlı kadınlarımızın yanındayız”

Kayapınar Belediyesi Kadın Politikaları Müdürlüğü’ne bağlı Kadın Mesleki Eğitim Merkezi (KMEM) bünyesinde dezavantajlı kadınlara yönelik çeşitli kurslar açıldı.

Haberler 07.07.2017 - 09:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar Belediyesi Kadn Politikalar Müdürlüüne bal Kadn Mesleki Eitim Merkezi (KMEM) bünyesinde dezavantajl kadnlara ve gençlere yönelik çeitli kurslar açld.

KURSLARA 125 DEZAVANTAJLI KADIN KATILIYOR

Merkezde açlan Okuma-Yazma, Kuran- Kerim, Diki-nak, El sanatlar ve Bilgisayar Kurslarnda 125 dezavantajl kadn ve gençler kursiyer eitim görüyor. Merkezde ayrca kurslara katlan çocuklu kadnlara için kre bulunuyor. Anneleri kurslara eitim alrken, kreteki çocuklara yönelik oyun ve çeitli etkinlikler yaplyor. Merkezde önümüzdeki günlerde Satranç, Erbane, Resim, Türkçe ve Matematik Kurslar verilecek. Talep younluu nedeniyle kurslar hafta sonunu da kapsayacak.

KAHRAMAN: KADINLARIMIZIN YANINDAYIZ

Kurslarn açln dezavantajl kadnlarla gerçekletiren Kayapnar Belediye Bakan YArdmcs Emine Kahraman, Kadn Mesleki Eitim Merkezi bünyesinde dezavantajl kadnlara yönelik çeitli kurslarn açln gerçekletirdiklerini belirterek, Kayapnar Belediye Bakanmz Sayn Mustafa Klçn talimat dorultusunda, Merkezimizde özellikle dezavantajl kadnlarmza yönelik, Okuma-yazma, Kuran- Kerim, diki-nak, el sanatlar, bilgisayar kurslarn açtk. Talep olan Satranç ve Resim kursu da en ksa sürede açacaz. Bu iki kursumuz gençlere yönelik olacaktr dedi.

DEZAVANTAJLI KADINLARA VE MESLEK ETM VERECEZ

Kurslara katlan dezavantaj kadnlara yönelik i ve meslek eitimler vereceklerini ifade eden Kahraman, Kadna yönelik verilen her türlü eitimi destekliyoruz. Tüm kadnlarmzn yanndayz. Yine Merkezimizde, çocuklu kadnlarmza yönelik krelerimiz mevcut. Krete çocuklar oyun ve etkinliklerle urarken, anne de çeitli kurslarda eitimler alyor. Kurslarmza lçe snrlarmzn dnda oturan kadnlarmz da katlyor. Youn talep nedeniyle kurslarmzn çeitliliini ve saysn artrabileceiz ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git