Dicle Elektrik, Dünya Kadınlar Günü’nü Kutladı

Birleşmiş Milletler (BM) tarafından da tanımlanarak uluslararası düzeyde her yıl 8 Mart’ta kutlanan Dünya Kadınlar Günü, Güneydoğu’nun en büyük özel şirketi olan Dicle Elektrik tarafından da kutlandı.

Haberler 09.03.2017 - 10:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dicle Elektrik, 8 Mart Dünya Kadnlar Günü münasebeti ile sorumluluk bölgesinde bulunan illerdeki toplam 360 kadn çalanna al hediye etti.

Diyarbakrda irketin nsan Kaynaklar departmannda çalan kadnlar, sabah mesaiye gelen dier kadn çalanlarn 8 Mart Dünya Kadnlar Gününü kutlarken, irket tarafndan hazrlanan hediyeleri dattlar. Sabah iyerine geldiklerinde böylesi ho bir sürpriz ile karlaan kadn çalanlar ise, bu inceliklerinden dolay yöneticilere teekkür ettiler.

Kutlama Mesaj

Bu arada Dicle Elektrik Datm Genel Müdürü Murat Karagüzel, 8 Mart Dünya Kadnlar Günü nedeniyle bir kutlama mesaj yaynlad. Karagüzel, Kadnlar Gününün Türkiyede 1921 ylndan bu yana 96 yldr kutlanmakta olduunu hatrlatarak, Hayatmzn her evresinde yanmzda ve en büyük destekçimiz olan kadnlarn deerini sadece bir gün ile ölçemeyiz. 8 Mart, sadece buna vesile tekil etmektedir. Kadnlar, yaradan tarafndan anne, e, bac olmann yannda efkat, merhamet gibi çok ulvi meziyetleri ile bizlere emanet edilmilerdir. Kar karya kaldklar iddet sorununun ortadan kalkmas dilei ile tüm kadnlarn 8 Mart Dünya Kadnlar Gününü kutluyorum. dedi.

Ana Sayfaya Git