Dicle Elektrik’te Tiyatral İSG Eğitimi

Çalışanların güvenliği ve sağlığı konusunda azami titiz davranan Dicle Elektrik, iş sağlığı ve güvenliği konusunda aldığı tedbirlerin yanında çalışanların eğitimine de büyük önem veriyor.

Haberler 07.07.2017 - 09:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bir yandan Enerji Piyasas Denetleme Kurumu(EPDK) ile Enerji Bakanlnn belirledii kriterlere uygun olarak müteri memnuniyetini salamaya çalan Dicle Elektrik, dier yandan da bu amaçla yaplan çalmalarda görevlendirilen personelini SG konusunda sk bir eitime tabi tutuyor.

Skeçlere zleyiciler De Dahil Edildi

Olas i kazalarn önlemek için daha önce SG WhatsApp hbar Hatt kuran, özellikle saha çalanlarnn i güvenlii eitimlerine arlk veren enerji irketi, i kazalarnn yaanmamas için planlad eitim çalmalarn tiyatral SG eitimi ile daha ileriye bir düzeye tad.

Dicle Elektrik, eitimlere katlan çalanlarn burada ilenen konular hafzalarnda tutabilmeleri için verilen tiyatral SG eitimi srasnda oyuncu eitmenlerin sahneledii skeçlere zaman zaman izleyici koltuklarnda oturan saha çalanlar da dahil edildi.

Eitimi Oyuncu Eitmenler Verdi

lki Diyarbakrda bir otelin salonunda gerçekletirilen tiyatral SG eitimine 657 saha çalannn yan sra eitmen oyuncular Zeliha Yasemin imek Tüzün, Mustafa Ylmaz Tüzün, Muzaffer Akklç, Burak Özbayku ve çetin çelik katld.

Diyarbakrda 4 gurup halinde gerçekletirilen eitim çalmalar 3 gün devam etti. Bu eitimler srasnda eitmen oyuncular, saha çalanlarna çaltklar irkette yaanan veya yaanmas olas i kazas ve ihmalleri ile ilgili eitimleri senaryolatrarak, skeçlerle süsleyerek verdi. Senaryo gerei sahnelenen skeçlerde yaplmas ve yaplmamas gereken davranlar sahnelendi.

Aidiyet ve Ekip Ruhu Da Alanyor

Yeri Salk ve Güvenlik Yöneticisi Dr. Mesut Karabulut, tiyatral SG eitimleri ile i sal ve güvenlii konularnda çalanlarn bilgilendirmenin yannda özellikle saha çalanlarnn irkete kar aidiyet duygusunu gelitirmeyi ve ekip ruhunu alamay da amaçladklarn belirtti. Dr. Karabulut, söz konusu bu eitimlerin Diyarbakrdan sonra Batman, Siirtte sahada çalan tekniker, teknisyen ve elektrik içilerinin katlm ile 7 Temmuza kadar devam edecek.

Ana Sayfaya Git