Dicle'de operasyon

Dicle ilçesinde PKK'ya yönelik operasyonda, çok sayıda mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi

Haberler 15.07.2018 - 10:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Dicle ilçesinde PKKya yönelik operasyonda, çok sayda mühimmat ve yaam malzemesi ele geçirildii bildirildi.

DCLEDE OPERASYON

Valilikten yaplan açklamaya göre, l Jandarma Komutanlnca Kurunlu köyü krsalnda devam eden operasyon kapsamnda mühimmat ve yaam malzemesi ele geçirildi.

ELE GEçRLENLER

Operasyon kapsamnda yaplan aramalarda, 2 kalanikof piyade tüfei ve buna ait 320 fiek, 4 el bombas, 10 arjör, araç telsizi, ikier el telsizi, pusula, emsiye, ses kayt cihaz ve hafza kart, 3 not defteri, örgütsel doküman, 14 büyük boy pil blou, telsiz mikrofonu, 25 metre uzunluunda elektrik kablosu, srt çantas, uyku tulumu, 2 takm terörist kyafeti, 7 kiisel bakm aparat, koli band, küçük tüp, 100 kilogram un, 5 kilogram çay, 15 kilogram helva, 15 kilogram ayçiçei ya, 15 kilogram zeytin, 6 kilogram çikolata, 6 kilogram reçel, 5 kilogram salça, 10 kilogram peynir ile 25 kilogram kesme eker bulundu.

MAYIN VE EL BOMBASI

Mayn ve El Yapm Patlayc Madde Tespit ve mha Timince, tüp ve yaam malzemeleri kontrollü ekilde yerinde imha edildi, dier malzemeler muhafaza altna alnd.

Bölgede yaayan vatandalarn huzur ve güvenliinin salanmas ve terörle mücadele kapsamnda yürütülen operasyonlara artan azim ve kararllkla devam edilecek.

Ana Sayfaya Git