Dikkat kar geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, salı gününden itibaren havaların soğuyacağını ve bir çok bölgede kar yağışı görüleceğini açıkladı.

Haberler 12.12.2016 - 09:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Souk hava yönünü batya çeviriyor, sal gününden itibaren kar geliyor. Hafta ortasndan itibaren souk havalar tüm yurdu etkisi altna alacak. Kuzey ve Dou kesimlerde ise kar ya ve tipi devam edecek.

12 ARALIK PAZARTES: Parçal ve çok bulutlu, zamanla Marmarann güney ve dousu, Ege, Akdeniz, Dou Karadenizin iç kesimleri, Dou Anadolunun kuzey ve bats ile Güneydou Anadolunun batsnn yal geçecei bekleniyor. Yalarn genellikle yamur, Dou Anadolunun kuzeyinde karla kark yamur ve kar ya eklinde olmas tahmin ediliyor.

13 ARALIK SALI: çok bulutlu, yurdun büyük bir bölümünde görülecek yalarn, Dou kesimler ile zamanla kuzey ve iç kesimlerde karla kark yamur ve kar eklinde olaca tahmin ediliyor. Rüzgarn öle saatlerinden sonra bat bölgelerde kuzey yönlerden kuvvetli ve frtna eklinde esmesi bekleniyor.

Öte yandan hafta ortasndan itibaren ülke genelinde souk havann, kuzey ve dou kesimlerde ise yer yer youn olmak üzere kar yalarnn devam edecei tahmin ediliyor.

Ayrca yaplan açklamada vatandalar, souk havayla birlikte özellikle kuzey ve dou kesimlerde beklenen youn kar yalar ile kuzey iç ve bat kesimlerde etkili olmas beklenen frtnann meydana getirebilecei olumsuzluklara kar dikkatli ve tedbirli olmalar konusunda uyarld.

Ana Sayfaya Git