Dillerimiz çok güzel

DİYARBAKIR Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak ve eş başkan Fırat Anlı'nın yürütülen terör soruşturması kapsamında görevden alınmasından sonra, 3 Aralık'ta sökülen Belediye tabelasının yerine yenisi asıldı.

Haberler 23.12.2016 - 09:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türk bayra eklenen ve Amed yazs çkarlan Türkçe- Kürtçe yeni tabelann önünde poz veren Büyükehir Belediye Bakanvekili Cumali Atilla, fotoraf, Dillerimiz çok güzel mesaj ile paylat.

Cumhuriyet Basavclnca yürütülen terör soruturmas kapsamnda 25 Ekimde gözaltna alnan ve 30 Ekimede çkarldklar mahkemece tutuklanan Bakan Gültan Kanak ve e bakan Frat Anlnn yerine kayyum olarak atanan Cumali Atilla, 3 Aralk tarihinde Belediye tabelasn yenisi ile deitirmek için söktürdü. Türk Bayra eklenen ve Amed yazs çkarlan yeni tabela önceki gün yerine asld.

KAYYUM POZU BÖYLE VERD

Türkçe ve Kürtçe yazl yeni tabelada, kentin tarihini yanstan Ulu Cami, On Gözlü Köprü, Dört Ayakl Minare gibi eserlerin fotoraflar da yer alrken, Belediye Bakanvekili Cumali Atilla yeni tabela önünde poz vererek bunlar sosyal medya hesabnda paylat. Atilla yeni tabelann önünde verdii pozu, Dillerimiz çok güzel mesaj ile paylat.

Ana Sayfaya Git