DİSKİ’den zorunlu su kesintisi duyurusu

DİSKİ Genel Müdürlüğü, Kayapınar İlçesinde Mezopotamya Caddesi’nde bulunan içme suyu hattında meydana gelen arıza nedeniyle bazı mahallelere bir süre su verilemeyeceğini bildirdi.

Haberler 13.06.2018 - 08:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DSK Genel Müdürlüü, yazl bir açklama yaparak Kayapnar lçesi Frat Mahallesi Mezopotamya Caddesinde bulunan 1800 milimetre çapndaki çelik boruda arza meydana geldiini açklad. DSK Genel Müdürlüü yapt açklamada su kesintisinden Frat Mahallesinin bir ksm, Bar Mahallesi, Baclar Mahallesi, 500 Evler Mahallesi ve Talaytepe Mahallesinin etkileneceini bildirdi. Açklamada arzann giderilmesi için ekiplerin youn bir çalma yürüttüü kaydedildi.

Ekiplerimiz büyük gayret içerisindeler

DSK Genel Müdürlüünden yaplan açklamada u ifadelere yer verildi: Maalesef depolar arasndaki 1800 mm çapndaki çelik borumuzda önemli bir arza meydana gelmitir. Ekiplerimiz büyük bir özveri ve hassasiyetle arzay en ksa sürede gidermek için büyük gayret göstermektedir. Arza nedeniyle oluan su kesintisinden ötürü hemerilerimizin gösterecei anlay için imdiden teekkür ederiz. Vatandalarmzdan sabr ve anlay bekliyoruz.

Ana Sayfaya Git