Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Batman'da

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Batman'da, Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin ile bir araya geldi.

Haberler 26.03.2021 - 01:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyanet leri Bakan Erba, 3 gün sürecek program kapsamnda Batmana geldi. Vali ve Belediye Bakan Vekili ahini makamnda ziyaret eden Erba, kentte bulunmaktan duyduu memnuniyeti dile getirdi. Ali Erba, Berat gecesi münasebetiyle inallah mevlit programn yapacaz, bu vesileyle buradayz. Bütün milletimizin ve slam aleminin Berat gecesi mübarek olsun. Bu vesileyle Batman Valiliimizi ziyaret etmi olduk. nallah din görevlilerimizle salgn dolaysyla tedbirlere uyarak baz istiarelerde bulunacaz. Berat gecemize olan hazrlmz birkaç gün içinde gerçekletireceiz. Berat gecesi münasebetiyle Mevlam, milletimizi her türlü kazadan, beladan, musibetten ve hastalktan muhafaza eylesin. Beratnz mübarek olsun, Rabbim yar ve yardmcnz olsun dedi.

Diyanet leri Bakan Erba, kentteki temaslar kapsamnda Site Camiinde cuma hutbesini okuyup, cumartesi gecesi de Terece Camiinde düzenlenecek Berat Kandili programna katlacak.

Ana Sayfaya Git