Diyarbakır'ı buluşturdu!

Güneydoğu'nun en büyük sosyal tesisi Altındağ, Biroğlu ailesinin mutluluğuna ev sahipliği yaptı.

Haberler 16.09.2019 - 00:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

dünyasnn tannan isimlerinden olan Birolu inaatn sahibi iadam Mahmut Birolunun olu Enis Birolu, Ziraat Mühendisi Melis Akahin ile Altnda çok Amaçl Düün ve Konferans Merkezinde düzenlenen rüya gibi bir düünle dünya evine girdi.

Düün hazrlklarnn günler öncesinden balad Diyarbakrn en büyük düün ve toplant mekanlarndan olan Altnda çok Amaçl Düün ve Konferans Merkezi, Birolu ailesinnin mutluluuna ev sahiplii yaparken, düün dillere destan görüntülere sahne oldu.

DYARBAKIRI ULUTURDU

, siyaset ve medya alanndan seçkin davetlilerin katld düünde genç çiftin nikah ahitliini Diyarbakr eski milletvekilleri Galip Ensariolu, Altan Tan, adam ve Aratrmac Gazeteci yazar Mehmet Ali Altnda ve çok sayda sanayici ve iadam grubu yapt.

Nikah töreninin ardndan davetliler gönüllerince halay çekip, oyun oynad. Dolarlarn havada uçutuu düünün sürprizi ise düün pastasnn asansör sistemi kullanlarak yukardan indirilmesi oldu. Diyarbakrda ilk defa uygulanan bu yöntem misafirlerin beenisini toplad.

CUMHURYET BASAVCISI YAVUZ

Öte yandan gecenin ilerleyen saatlerinde Diyarbakr Cumhuriyet Basavcs Ahmet Yavuz ve ei, düüne itirak ederek, genç çifti kutlad. Diyarbakr Söz Gazetesi ve UZAY HABER TV olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Ana Sayfaya Git