Diyarbakır'da sınıf öğretmenlerine seminer

Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 4 merkez ilçede görev yapan sınıf öğretmenlerine yönelik seminer dönemi öğretmen toplantılarının ilk günkü oturumu gerçekleştirildi.

Haberler 25.06.2019 - 10:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Öretmenevi ve Akam Sanat Okulunda gerçekleen seminer dönemi toplantsna l Milli Eitim Müdürü Doç. Dr. Feysel Taçer, Temel Eitim ubesinden sorumlu l Milli Eitim Müdür Yardmcs Süleyman lge, Kayapnar lçe Milli Eitim Müdürü Faruk Erda ve Kayapnar ilçesinde görev yapan öretmenler katld. Sayg Duruu ve stiklal Marnn okunmasyla balayan seminer dönemi toplants, Doç. Dr. Taçerin konumalaryla devam etti. Öretmenlere sk sk söz veren Doç. Dr. Taçer, karlkl görü alveriinde bulundu.

ETM SZE NEY FADE EDYOR

Doç. Dr. Taçer daha sonra öretmenlerden Eitim sizin için ne anlam ifade ediyor? sorusunun cevabn bir kelime ile kara tahtaya yazmasn istedi. Öretmenler kara tahtaya geçerek görülerini ifade ettiler. Bu srada babasyla beraber seminere gelen bir çocuun Ben de yazmak istiyorum diye seslenmesi üzerine Doç. Dr. Taçer, çocuun bu isteini geri çevirmeyerek sahneye davet edip, kara tahtada fikrini yazan çocua teekkür etti.

Toplant verilen seminerle son bulurken, seminerlerin farkl ilçelerin snf öretmenlerine verilecek eitimlerle devam edecei örenildi.

Ana Sayfaya Git