Diyarbakır’da ücretsiz sinema günleri devam ediyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin çocuk ve yetişkinlere yönelik başlattığı ücretsiz sinema günleri, hafta sonu Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılan gösterimlerle devam ediyor.

Haberler 07.02.2018 - 09:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kentte sanatsal faaliyetleri artrma ve sinemay sevdirme amacyla balatt ücretsiz sinema günleri devam ediyor. Her ay çocukla için çizgi animasyon ve yetikinlere yönelik farkl türlerde film izleme olana sunan ücretsiz sinema günleri ubat ay programnda 2 animasyon ve 1 yetikin filmi yer alyor.

SNEMA GÜNLER

Kültür ve Kongre Merkezi sinema salonlarnda yaplan gösterimlerde çocuklara animasyon türünde Köstebekgiller 2: Gölgenin Tlsm ve Canm Kardeim Benim: Uzayllar M Gelmi? adl 2 animasyon film ve yetikinlere yönelik Aile Arasnda adl bir filmi gösterime girdi.

çocuklarn aileleriyle birlikte youn ilgi gösterdii ve ksa sürede tüm koltuklar doldurduu gösterimlerde ubat ay boyunca hafta sonlar Köstebekgiller 2: Gölgenin Tlsm filmi 7 kez, Canm Kardeim Benim: Uzayllar M Gelmi? adl film 5 kez, Aile Arasnda filmi ise 4 kez gösterilecek. Sinemann yan sra tiyatro gösterilerinin de yapld Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezinde ubat ay boyunca her Cumartesi saat 15.00te Lysistrata, her Cuma ve Cumartesi günleri ise saat 20.00de Beyaz isimli oyunlar sanatseverlerle buluacak.

Ana Sayfaya Git