Diyarbakır Forum'da Mucize 2 Aşk rüzgarı!

Yönetmen ve ses sanatçısı Mahsun Kırmızıgül, yönetmen koltuğuna oturduğu 'Mucize 2: Aşk' filminin galasını Güneydoğu'nun en büyük alış-veriş merkezi olan Diyarbakır Forum AVM'de yaptı.

Haberler 13.12.2019 - 00:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yönetmen koltuunda oturan Mahsun Krmzgülün yer ald, barollerinde ise Mert Turak, Fikret Kukan, Biran Damla Ylmaz, Erdal Özyaclar, Ali Sürmeli, enay Gürler, Sinan çalkanolu ve Melis Sezen gibi güçlü isimlerin yer ald Mucize 2: Ak filminin galas Güneydounun en büyük alveri merkezi olan Diyarbakr Forum AVMnin sinema salonunda yapld. Krmzgülün gala öncesi Diyarbakr Forum AVMde toplanan hayranlaryla bulumas esnasnda izdiham yaand.

DYARBAKIR FORM AVM

Açld günden bugüne yapt etkinliklerle ilklere imza atan Forum Diyarbakr AVM, Diyarbakr ve bölgede ilkleri gerçekletirmeye devam ediyor. Mahsun Krmzgülün 6 Aralkta vizyona giren yeni filmi sinemaseverlerin beenisine sunuldu. 4 yl aradan sonra Diyarbakra gelen Krmzgüle film oyuncularndan Ali Sürmeli, Metin Yldz, Biran Damla Ylmaz, Mert Turak ve Zekeriya Karaka elik etti. Youn katlmn gerçekletii galada gerçekletirilen söyleyii sonras film seyredildi.

GALA ÖNCES AçIKLAMA

Gala öncesi oyunculularla birlikte basn toplants düzenleyen Mahsun Krmzgül, doup büyüdüü memleketinde olmaktan mutluluk duyduunu söyledi. Krmzgül, Diyarbakrn çok deitiini ve gelitiini ifade ederek, Diyarbakrda beraber büyüdüüm arkadalarm ve akrabalarm var. Buraya geldiim için çok mutluyum. Mucize her ne kadar Azizin bu topraklarda yaad hikayesiyse aslnda batda hayat bulan, batnn kollarn sevgiyle açan bir hikaye oldu. En son Mucize filmin galasna katlmak için 4 yl önce Diyarbakra gelmitim. Diyarbakr çok gelimi gördüm. ehir o kadar yaylm ki, yeni binalar, çevre düzenlemesiyle çok güzel olmu. Ben büyüdüüm Diyarbakrn küçeleri çok deimi. Tabii, dünya deiiyor, Diyarbakrda deiti. Ama insanlarn yüzündeki o tebessüm deimemi dedi.

ÖRETMENLERE ADIYORUZ

Krmzgül, ikincisini yönettii filmi öretmenlere adadna vurgu yapt. Krmzgül, açklamasnda doduu Diyarbakrdaki anlarn da anlatarak unlar söyledi: Bu film bir anlamda da öretmenlere adanm bir film. Hayatmzda ailemizden sonra, bize hayat hazrlayan, bize zorluklar yenmemizi öreten, nasl durmamz gerektirdiini öretenler öretmenlerimizdir. Bir çok öretmenim hayatta deil. Bugün bu ehre geldiimde gözlerim doldu. Uzun zaman sonra gelince anlarnz can buluyor. Sadece üzüldüüm bir konu var, doup büyüdüüm mahalle u an yok. u an sadece avlusunda namaz kaldm 2 cami kalm. Kurunlu ve Arapeyh camileri. Bu camilerde Kuran kursu almtm. Ben, orada büyüdüm. Toplantda bir gazetecinin, Müzie ne zaman dönecek siziniz? sorununa yant veren Krmzgül, Mucizeden baka bir ey konumam diye yant verdi.

KIRMIZIGÜLÜN TAKLDN YAPTI

Öte yandan gala öncesi Krmzgülün filminin tantm öncesinde izdiham oluturan kalabaln arasndan bir kii sahneye çkarak eline ald mikrofonla Mahsun Krmzgülün daha önce seslendirdii bir arky okuyarak taklidini yapmas, toplanan kalabalk tarafndan cokuyla karland. Sohbetin ardndan film izlendi.

Ana Sayfaya Git