Diyarbakır nasıl tanıtılacak?

"Diyarbakır Tanıtım Günleri" toplantısı yapıldı. Vali Güzeloğlu, "şehri kimliğimizin, marka değerimizin ve buna bağlı şüphesiz ekonomik, sosyal beklentilerimizin çok üst bir düzeye taşınması gerekiyor"

Haberler 19.07.2018 - 10:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn ulusal ve uluslararas platformlarda tanltlmas için yaplacak çalmalarn deerlendirildii Diyarbakr Tantm Günleri konulu toplant yapld.

Vali Hasan Basri Güzelolu bakanlnda, Valilik Hevsel Toplant Salonunda düzenlenen toplantya, Büyükehir Belediye Bakan Vekili Cumali Atilla, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül, dier kamu kurumu ve sivil toplum kuruluu temsilcileri katld.

Toplatda konuan Vali Güzelolu, Diyarbakrda turizm balnda dünyaya sunulacak derinlik ve güzellikler noktasnda çok önemli gelimeler yaandna iaret etti.

DYARBAKIRIN TANITIMI

Güzelolu, öyle konutu: Toplantmzn hayrl olmasn, ilimiz ve insanmz için güzel sonuçlar dourmasn diliyorum. Bugün toplantmzn ana konusu aziz ve kadim ehrimizin Diyarbakrmzn, hem ülke boyutunda hem de uluslararas alanda tannmas, zenginliklerinin, güzelliklerinin ve sahip olduu dinamiklerin kavranmas, ehri kimliimizin, marka deerimizin ve buna bal üphesiz ekonomik, sosyal beklentilerimizin çok üst bir düzeye tanmasdr. Diyarbakrn Türkiye Kupas finaline ev sahiplii yaptn hatrlatan Güzelolu, bu gibi etkinlikler önemine dikkat çekti.

Ana Sayfaya Git