Diyarbakır'da "Kelimenin Kalbi" etkinliği

Polis Başmüffetişi Ahmet Sula, "Kelimenin Kalbi" adlı etkinlikte lise öğrencileriyle bir araya geldi.

Haberler 23.05.2018 - 09:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Sur ilçesi Vali Aydn Arslan Fen Lisesi spor salonunda düzenlenen etkinlikte örencilerle buluan Sula, Gençlik, uur ve Özgüven konusunda yaad tecrübeleri paylat.

Sula, burada yapt konumada, ortadou corafyasnda emperyalist güçlerin emelleri olduunu ve buna kar gençlerin uyank olmas gerektiini söyledi.

Ülkenin kendini alannda yetitirmi öz güven sahibi gençlere ihtiyac olduunu vurgulayan Sula, öyle konutu:

Ülkemiz her kesimiyle önemli bir mücadele veriyor. FETÖ gibi bir bela, sizdenmi gibi gözüken ama sizden olmayan içinizde ama sizden deil. Böyle bir er odayla amansz bir mücadele veriyoruz. Böylesine acmasz bir süreçte eer bizler uyank, uurlu, birlikte ve beraber olursak karmzda duracak hiçbir güç yoktur. Bizim de niyet ve gayemiz budur.

Liseli örencilerle bulutu

Sula, örencilere kendi dallar dnda bir sanat dalyla ilgilenmesi tavsiyesinde bulundu.

Sizlerin bilimle, sanatla, sporla, müzikle, teknolojiyle ilgilenebilmesi için güvenilir güzel bir ortam olmas lazm. Bizler bunlarla ilgili gecesini gündüzüne katarak sizlere bütün imkanlar sunmaya çalmak hepimizin görevi. Bugün DEA, FETÖsü, PKKs hangi terör örgütü olursa olsun ülke olarak teröre kar duruumuz nettir. Bizim için terör terördür ve hiçbir gerekçesi olamaz. Böyle bir uurla yarn daha güzel bir dünya ve gelecek için çalmak niyeti ve gayretinde olacaz.

Sur Kaymakam Abdullah çiftçi ise yapt konumada, uurlu bir nesil yetitirmek zorunda olduklarn söyledi.

çiftçi, Atalarmzn bizlere emanet ettii bu güzel vatan bar huzur birliktelik içerisinde gelecek nesillere çocuklarmza brakmak zorundayz. Bunun için deerli nesillere ihtiyacmz var. Ahlakl imanl vatann milletini seven bayrana saygl nesiller yetitirmek zorundayz. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git