Diyarbakır'da moral konseri

Şarkıcı Yusuf Güney, İçişleri Bakanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığınca düzenlenen etkinlik kapsamında Silvan ilçesinde görev yapan askerlerle bir araya geldi.

Haberler 16.01.2018 - 09:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

arkc Yusuf Güney, Diyarbakrn Silvan ilçesinde görev yapan Mehmetçiklere konser verdi.

çileri Bakanl ve Jandarma Genel Komutanlnca düzenlenen etkinlik kapsamnda Silvan ilçesine gelen Güney, burada görev yapan askerler ile bulutu. Silvan Jandarma Komando Alay Komutanl gazinosunda konser veren Güney, askerler ve ailelerine keyifli anlar yaatt.

Güney, etkinliin düzenlenmesini salayan Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, Babakan Binali Yldrm ve çileri Bakan Süleyman Soyluya teekkür etti.

Projeyi 5 yldr hayata geçirmeyi planladn ancak bugünlere nasip olduunu belirten Güney, öyle konutu:

Siirt 3. Komando Tugayndan baladk Akçay, çakrsöüt, Otluca, çukurca oradan Yüksekova, emdinli ve Van bugün de burada Silvandayz. Birazdan Liceye gideceiz. Oradaki kardelerimizle buluacaz. Yarn Mardine gideceim ardndan anlurfa son olarak yine Diyarbakra gelip projemizi bitireceiz.

Dier sanatçlara bölgede görev yapan Mehmetçikler ile bulumalar için çarda bulunan Güney, Öncülüünü ben yaptm. Bu imkan saladlar, onur duydum. dedi.

Dou ve Güneydounun bat illerinde farkl alglandn dile getiren Güney, bu algnn gerçek olmadn gözleriyle görmenin kendisini mutlu ettiini vurgulad.

Güney, Geldiim bölgelerin çounda ehre inip halkmzla beraber yüz yüze kol kola gezerek sokakta yürümenin çok güzel duygusunu yaadm. O misafirperverlii, içtenlii, scakl gördüm. Güneydou halknda o içtenlii gördükten sonra ben sadece unu söylemek istiyorum, buras batdan bakld gibi deil, gelin ziyaret edin. ifadesini kulland.

Ana Sayfaya Git