Diyarbakırlıları gülmekten kırdı geçirdi

Diyarbakır’da düzenlenen 3’üncü Kişisel Gelişim Zirvesine katılan ünlü komedyen Hayrettin, katılımcıları gülmekten kırdı geçirdi.

Haberler 11.12.2017 - 09:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Gezi Kulübü tarafndan 3üncü Kiisel Geliim Zirvesi düzenlendi. Zirvede, ünlü komedyen Hayrettin, Sra d motivasyon teknikleri hakknda seminer verdi. Semineri, stand-up gösterisi yaparak veren Hayrettin, salonu dolduranlar gülmekten krd geçirdi. Diyarbakra ilk defa geldiini belirten Hayrettin, Diyarbakr merak ettiim yerlerin en banda gelen ehirdi.

GÜLMEKTEN KIRDI GEçRD

Diyarbakrn seyircisi de enerjisi de çok iyi. Kalmak isterdim ama stanbuldaki programdan dolay kalamyorum. Bir dahaki geldiimde aslnda gezme frsat bulacam tarihi yerleri. Özellikle Diyarbakr ve Mardin ile komu yerleri de gezmek istiyorum. O yüzden bir dahaki geldiimde gezmeye daha fazla frsat bulacam. Bir dahaki geliimi iple çekiyorum dedi.

Seminer sonunda Gezi Kulübü Kurucu Bakan Edip Ylmaz tarafndan Hayrettine Diyarbakrn simgelerinden tarihi Dört Ayakl Minarenin plaketini hediye edildi. Hayrettin, plaketi evinin en güzel köesinde saklayacan ifade etti.

Ana Sayfaya Git