Diyarkart dağıtıldı

Şehir içi ve ilçelere yolcu taşıyan, belediye ve halk otobüslerinde kullanılan 1 milyon Diyarkart ücretsiz dağıtacak.

Haberler 30.03.2018 - 09:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Büyükehir Belediyesinden yaplan yazl açklamada, toplu tama araçlarnda kullanlan Diyarkarttan 1 milyon adetinin ücretsiz verilecei bildirildi. Daha önce kartlarn ücretli olarak satld belirtilen açklamada, Diyarkart ücretsiz almak isteyenlerin Diyarkart Bürosuna bavuru yapmalar gerektii belirtilerek, u ifadeler kullanld:

Daha düzenli toplu tama hizmetleri için bini kart sistemini yaygnlatrmay amaçlayan ve toplu tama araçlarnda nakit parann kaldrlmas için çalmalar yürüten Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, ücretli ekilde sat yaplan Diyarkartan 1 milyon adet ücretsiz datacak. ndirimli, tam ve ücretsiz olmak üzere 3 farkl kart sisteminin devam edecei uygulamada, herhangi bir karttan ücret alnmayacak.

DYARKART DAITILDI

Yeniden tasarlanan ve Diyarbakrn tarihi mekanlarnn yanstld Diyarkart ücretsiz almak isteyen vatandalar, Yeniehir ilçesi Ofis semtinde yer alan Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Bilgi Evi ksmnda hizmet veren Diyarkart bürosuna mesai saatleri arasnda bavuruda bulunabilir.

Diyarkart yetkilileri, öretmen, örenci veya 65 yan doldurmam emeklilerin indirimli, 65 yan geçen, engelli, asker, polis, gazi, ehit yakn, zabta, sar basn kart sahipleri ve Diyarbakr l Meclisinin belirledii kriterleri karlayan vatandalar ise resmi belge, kimlik fotokopisi ve bir adet fotoraf ile bavuruda bulunarak Ücretsiz Diyarkart alabilecek. Tam bini kartlar için ise herhangi bir belge istenmiyor.

Ana Sayfaya Git