Diyarkart'ta online dolum

Toplu taşımada Türkiye'ye örnek olacak projeleri hayata geçiren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara yeni bir kolaylık daha getirdi. Yeni uygulama ile kent içi toplu taşımada kullanılan ‘Diyarkart 'lar kredi kartı veya banka kartı kullanılarak online olarak dolum yapılabilecek.

Haberler 02.01.2020 - 10:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi l Valisi ve Büyükehir Belediye Bakan V. Hasan Basri Güzelolunun talimatyla toplu ulamda vatandalarn hayatn kolaylatracak yeni bir uygulama daha kullanma sundu. Ulam Dairesi Bakanl tarafndan hayata geçirilen uygulama ile kent içi toplu ulamda kullanlan Diyarkartlar artk kredi kart veya banka kart kullanlarak online olarak doldurulabilecek. Online dolum sistemi, http://www.diyarbakir.bel.tr/ adresi ile android veya IOS iletim sistemine sahip cep telefonlar ve tabletlere indirilebilen Diyarbakr Büyükehir Belediyesi mobil uygulamasnda gerçekletirilebilecek.

ONLNE DOLUM SSTEM

Ulam Daire Bakanlndan yaplan açklamada, Bilgisayar veya mobil cihazlardan uygulamaya girilerek kredi kart veya banka kartyla Diyarkartnzn üzerinde bulunan 8 haneli kart numaras ile online TL yükleme ilemi yapabilirsiniz. Diyarkarta yaplan online yüklemeler, ödeme ileminden sonra 10 dakika içinde ve kartnzn araçta ilk kullanmnda otomatik olarak aktif hale gelecektir. Diyar Kart Online TL ilemler sonucunda kart bakiyesi en fazla 50 TL olabilir denildi. Açklamada ayrca dolum ileminin detayl anlatmnn Büyükehir Belediyesi web sitesi (www.diyarbakir.bel.tr) üzerinden ulalabilecei belirtildi.

Ana Sayfaya Git