Doğalgaz patlaması

DİYARBAKIR kent merkezindeki 7 katlı apartmanın 2'nci katındaki daire, doğalgaz sıkışması kaynaklı olduğu belirtilen patlamada, ölen ya da yaralanan olmazken, hasar oluştu.

Haberler 10.07.2019 - 11:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, sabah saatlerinde Huzurevleri Mahallesinde meydana geldi. 7 katl Ayhan Apartmannn 2nci katndaki dairede oturan Hatun Demirel (38), çay yapmak için demlie su koyup ocan altn açt. Bir süre sonra kaynayan suyun ocaa tamas sonucu iddiaya göre doalgaz skmasyla patlama meydana geldi. hbarla eve çok sayda polis, salk ve itfaiye ekibi sevk edildi. Evdeki gaz ak kesilerek Hatun Demirel ve 6 çocuu itfaiye tarafndan tahliye edildi. Olayda ans eseri can kayb ve yaralanma yaanmazken, evin mutfanda hasar olutu.

KAHVALTI YAPARKEN

Patlama sesiyle çocuklaryla birlikte paniklediklerini anlatan Hatun Demirel, Sabah kahvalt için çay yapmak için ocan üstüne demlii braktm. Daha sonra dier odaya geçtikten bir süre sonra demlikteki su tam. Bu nedenle patlamann yaandn örendik. Mutfamz kullanlamaz hale geldi. çok ükür çocuklarma bir ey olmad. Ama biz de mahalleliler de çok korktuk dedi.

Ana Sayfaya Git