Dubaili şirketten ilginç hizmet! Gökyüzünde iftar açmanın bedeli 18 bin dolar...

Dubai merkezli şirket Ramazan ayı boyunca gökyüzünde iftar hizmeti sunuyor. Özel havacılık şirketinin bu hizmeti 18 bin dolar.

Haberler 07.04.2021 - 09:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dubai merkezli özel havaclk irketi müterilerine Ramazan ay boyunca gökyüzünde iftar hizmeti sunacan açklad. Havaclk irketi, iki kiilik iftar menüsünün fiyatnn 18 bin dolar (146 bin TL) olduunu açkland.

Dünyann dört bir yannda Müslümanlar, 11 Ayn Sultan olarak bilinen Ramazan karlamaya hazrlanyor. Birleik Arap Emirliinin (BAE) en yüksek nüfuslu emirlii Dubai merkezli özel havaclk irketi, Ramazan ay boyunca müterileri için gökyüzünde iftar hizmeti sunacan açklad. Havaclk irketi gökyüzündeki iftar hizmetine ilikin yapt açklamada, müterilerin VIP Terminalinde oförlü lüks araç tarafndan karlandn ifade ederek jete tandn belirtti.

U ANA KADAR 15 REZERVASYON

Dubaideki dev gökdelen ve gün batm manzaral iki kiilik iftar organizasyonunun bedelinin 18 bin dolar (146 bin TL) olduu ifade edildi. irket uana kadar 15 kiinin iftar rezervasyonunda bulunduunu açklad. irket, Ramazan ay boyunca elde edilecek gelirin BAE merkezli küresel bir hayrsever organizasyonu olan Dubai Caresa balanacan kaydetti.

Ana Sayfaya Git