DÜ’de, Bakanlık onaylı sertifikasyon kursları devam ediyor

Dicle Üniversitesi (DÜ) Hastaneleri Sosyal Komite Birimi tarafından verilen Yoğun Bakım Hemşireliği sertifikalı eğitim kursu başladı.

Haberler 26.09.2017 - 09:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr DÜ Hastaneleri Sosyal Komite Birimi tarafndan verilen Youn Bakm Hemirelii sertifikal eitim kursunun ikincisi balad. Bugün balayan eitim kursuna 30 hemire katld. 45 gün sürecek olan eitimlerin sonunda baarl olan kursiyerlere bakanlk onayl sertifika verilecek.

ETM SALIKTA SÜREKLLK STER

Hastaneler Bahekimi Profesör Dr. Ali Kemal Kadirolu, Eitim salkta süreklilik arz eden bir durumdur. Sosyal Komitemiz tarafndan 2016 ylnda balatlan Sertifikal Eitim Kurslar, 2017 ylnda da devam ediyor. Kurs sonunda baarl olan kursiyerlere verilecek olan sertifikalar bakanlk onayldr. Bu kurs programlar önemli programlardr. Bu eitim programlar sizler için önemli ve faydal olacan düünüyorum. Kurslardaki hemirelik uygulamalar önemli eksikliklerinizi kapatacana inanyorum. Baarlar diliyorum dedi.

SERTFKASYON KURSLARIMIZ SÜRECEK

6 ayr dalda balatlan kurslara devam edeceklerini belirten Kadirolu, Bu kursla, ameliyathane hemireleri, youn bakm hemireleri kursunu verdik. 2017 ylnn ilk kursunu da youn bakm hemireleri kursu ile baladk. Bu kursa 30 hemiremiz katlmt. kinci kursumuza da 30 hemire kurs görecek. Srada yeni doan ve çocuk hemirelii kurslar var. Bu eitim ve aldnz bu sertifika size faydal olaca gibi hastaneye ve hastalara da yararl olacaktr. Kurs sürecimizde profesyonel hemireler ve hocalarmzdan teori ve pratik dersler alacaz. çok faydal olacana, bilgimize çok ey katacana, bundan sonraki meslek hayatmza da çok ey katacana inanyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git