Duran ailelerle!

"Bu millet, bu anne ve babaların gözyaşlarıyla terörü silip, süpürecek, bu memleketten uzaklaştıracak inşallah"

Haberler 07.12.2019 - 01:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Basn lan Kurumu (BK) Genel Müdürü Rdvan Duran, daa kaçrlan çocuklarna kavuma ümidiyle HDP l Bakanl binas önünde oturma eylemi yapan Diyarbakr annelerini ziyaret etti.

çocuklarnn daa kaçrlmasndan HDPyi sorumlu tutan ailelerin, partinin il binas önünde 3 Eylülde balattklar oturma eylemi 95inci gününe girdi.

Ellerinde çocuklarnn fotoraf ile bekleyiini sürdüren aileleri ziyaret eden BK Genel Müdürü Duran, anne ve babalara gül verdi, desteklerini iletti.

BKN ZYARET

Duran, yapt açklamada, bir vatanda olarak, bu milletin bir evlad olarak anneleri ziyaret etmek istediini söyleyerek, Allah bir an önce çocuklarna kavutursun inallah. Milleti, bu toplumu bölmeye çalanlara bu milletin vicdan müsaade etmeyecek. Bunun bir örneini burada görüyoruz. dedi.

En basit konularda sosyal medya ve çeitli yayn kurulularyla ortal ayaa kaldran insan haklar savunucularnn burada bulanmamalarnn aslnda ne kadar bir vicdana sahip olduklarnn göstergesi olduunu söyleyen Duran, Bu millet, bu anne ve babalarn gözyalaryla terörü silip, süpürecek, bu memleketten uzaklatracak inallah. Biz 1071den beri beraber yayoruz, bu millet birlikte yayor. Kimsenin gücü milletimizi, bu vatan bölmeye yetmeyecek inallah. ifadesini kulland.

Ana Sayfaya Git