Düşen uçaktaki 11 kişinin hikayesi...

İran'da düşen uçakta hayatını kaybeden 11 kişiyle ilgili yeni bilgi ve fotoğraflar ortaya çıktı.

Haberler 13.03.2018 - 10:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

adam Hüseyin Baarann kz Mina Baaran, arkadalar Jasmin Baruh Siloni, Liana Hananel, Sinem Akay, Asli zmirli, Burcu Gündoar Urfal, Zeynep Cokun, Aye And, kaptan pilot Beril Gebe, ikinci kaptan Melike Kuvvet ile hostes Eda Uslu düen uçakta hayatn kaybetti.

GELECEK AY EVLENECEKLERD

Hüseyin Baarann kz Mina Baarann gelecek ay düünü olduu ve arkadalaryla birlikte bekarla veda partisi için Dubaiye gittikleri örenildi. Mina Baaran Ekim aynda nianland Murat Gezer ile gelecek ay evlenecekti.

2 GÜN ÖNCE O FOTORAFI PAYLAMITI

Hayatn kaybedenlerden Asl zmirli, 10 Martta Baarann bekarla veda partisi için bir araya geldii arkadalaryla birlikte çekilen fotoraf sosyal medya hesabndan paylamt. Mücevher tasarmcs olan zmirlinin Gia Jewels isimli bir markas bulunuyordu. Asl zmirli Kasm aynn sonunda nianlanmt.

MODA, SALIK GB ALANLARDA çALIIYORLARDI

Baguette Jewellery kurucularndan Jasmin Baruh Siloni ise yaklak 2 yl önce evlenmiti. New York Ackerman Institute mezunu olan Aye And ise klinik psikologdu. Liana Hananel, Lily and Rose isimli marka ile bir çok ünlü ismi giydiriyordu. Eitimini moda ve pazarlama alannda tamamlayan Sinem Akay, Casa di Denim adl kendi markasn geçtiimiz yl kurmutu.

Burcu Gündoar Urfal ise stanbul Teknik Üniversitesi tekstil ve moda tasarm bölümü ile Fashion nstitute of Technology New Yorkta eitim ald. Urfal, mezun olma projesi ile Critics Award alan ilk Türk örenci olmutu. Urfal, 2015 ylnda Bug Uniform adnda kendi irketini kurarak, kurumsal firmalarn personellerine üniforma tasarm ve üretimi yapmaktadr.

Zeynep Cokun, Bursal i adam olan Orhan Cokunun kz mimar Zeynep Cokunda bu yaz evlenecekti.

MELKE KUVVET LK KADIN PLOTLARDAN

Uçan Kaptan Pilotu Beril Gebeti. Yllar önce ithalat-ihracat iiyle urarken Ayjet Uçu Okulunu bitirip pilot lisansn ald. Türk Hava Yollarnda Airbus A320 filosunda uçtu. Uçan ikinci pilotu ise Melike Kuvvetti. Türk Hava Kuvvetlerinin ilk kadn pilotlarndan biri olan Kuvvet daha sonra özel sektöre geçti.

KABN MEMURU EDA USLU

Uçu ekibinde ise kabin memuru olarak Eda Uslu görev yapyordu. Uslu yaklak 10 yl TAV Havalimanlarnda yer hizmetlerinde çaltktan sonra 1 yldr Baaran Holdingde kabin memuru olarak görev yapyordu. Eda Uslu, sosyal medya hesabnda geçen cuma günü Kaptan pilot Melike Kuvvet ile akam yemeinde çektirdii fotoraf paylamt.

HOLDNG BNASINDA SESSZLK HAKM

Bu arada Kemerburgazda bulunan Baaran Holding binasnda sessizlik hakim.

Ana Sayfaya Git