Eşi öldüresiye dövdü!

Mardin'in Midyat ilçesinde ağır yaralı olarak getirildiği hastanede 'Merdivenden düştü' denilen 10 çocuk annesi Saime A.'nın (40), güvenlik korucusu olan eşi Medeni A. (42) tarafından dövüldüğü ortaya çıktı. Doktorların, Saime A.'nın vücudundaki morluklardan şüphelenip güvenlik güçlerine bildirilmesiyle ortaya çıkan olay sonrası jandarma tarafından gözaltına alınan Medeni A. sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Haberler 03.09.2019 - 12:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Midyat ilçesine bal krsal Toptepe Mahallesinde oturan 10 çocuk annesi Saime A., 4 Austosta ar yaral olarak Devlet Hastanesine getirildi. Burada doktorlara Merdivenden dütü denilen Saime A.nn vücudundaki morluklardan üphelenen doktorlar, polise haber verdi. Polislerin çalmas sonucu kadnn güvenlik korucusu olan ei Medeni A. tarafndan dövüldüü belirlendi. Saime A.nn ailesinin ihbaryla jandarma tarafndan gözaltna alnan Medeni A., sevk edildii adliyede çkarld mahkemede tutuksuz yarglanmak üzere serbest brakld.

ABLAM KNC EMNE BULUT OLMASIN

Vücudunda çok sayda morluk ve kafatasnda çatlak oluan Saime A. youn bakm ünitesinde yaam mücadelesi veriyor. Beyin travmasn atlatamayan kadnn zmirden gelen kardei Abdurrahman Bakr, ablasn komalk eden Medeni A.nn serbest braklmasna tepki gösterip, Tutuklanmas için ablamn ölmesi mi gerekiyor? dedi. Bakr, Medeni A.nn çocuklarna da iddet uygulayarak tehdit ettiini öne sürerek, unlar söyledi:

Ablam, iddet görünce köydeki akrabalarn yanna gidip, eini ikayet ediyor ama kimse onu dinlemeyince evine geri dönüyor. Köyde ablamn delirdii yalann yayyor. Ei, önce ablam çocuklarnn gözünün önünde sonra da onlar dar çkarak darp ediyor. çok kötü ekilde ban ayaklarnn altna alp yere çarpyor, tekmeliyor, iddet uyguluyor. Sonra Merdivenden düüyor diye hastaneye kaldryor. Hastanedeki görevliler üphelenince dayak yedii anlalyor ve jandarmaya haber veriyorlar. Jandarma kardeimin kocasn gözaltna alyor ama sonra serbest brakyor. Ablamn ikinci Emine Bulut olmamas için einin tutuklanmasn istiyorum.

Ana Sayfaya Git