Eşi ve kızının yüzünü yakıp serbest kalmıştı, başsavcılık harekete geçti

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, naylon poşeti yakıp, eriterek, eşi M.İ. (20) ile kızı N.İ.'nin (3) yüzlerine damlatan ve emniyetteki sorgusunun ardından serbest kalan Ramazan İ. (27) hakkında, Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldı. Ramazan İ.'nin polis zoruyla adliyeye götürülmesine karar verildi.

Haberler 12.11.2019 - 10:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, 8 Kasmda, Doubayazta bal Büyük Ar Mahallesi Funda Sokakta meydana geldi. Alkol ve uyuturucu bamls olduu iddia edilen, eve alkollü gelen Ramazan ., 14 yanda evlendii ei M..yi dövdü. Ramazan ., daha sonra yakt naylon poeti eriterek, einin yüzü ile ayaklarna damlatt. Annesinin çlklarn duyan N.. ise bu srada odaya girdi. Ramazan ., kznn ise alnn eriyen naylon ile yakt. Evden yükselen sesler üzerine komular, polis çard. Polis ekipleri, M.. ile kz N..yi hastaneye götürdü, tedavisinin ardndan da ifadesine bavurdu. Nöbetçi cumhuriyet savcsnn talimatyla M.. ile kz H.. ve olu E.. (2) snma evine yerletirildi. Gözaltna alnan Ramazan . ise emniyetteki sorgusunun ardndan serbest brakld.

Olayla ilgili yaplan haberlerden sonra Doubayazt Cumhuriyet Basavclnca soruturma balatld. Ramazan .nin, ifadesi alnmak üzere, polis zoruyla adliyeye götürülmesine karar verildi. Ramazan ., güvenlik güçleri tarafndan her yerde aranyor.

Ana Sayfaya Git