"Efsane geri döndü!"

Hakkındaki şikayetlerden dolayı soruşturmalık olan Diyarbakır Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Sedat Özkul, göreve iade edildi. Özkul, dönüşünü “Efsane geri döndü herkes ayağını denk alsın” paylaşımıyla duyurdu.

Haberler 16.11.2019 - 10:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi Bahekim Yardmcs görevinde bulunurken 23 ubat 2018de bahekim olarak atanan Op. Dr. Sedat Özkul, l Salk Müdürlüüne gelen youn ikayetler üzerine hakknda idare soruturma balatld.

BAHEKMN MESAJI

Açlan soruturma kapsamnda l Salk Müdürlüünün talebi üzerine Diyarbakr Valilii tarafndan 24 Ekimde görevden alnan Bahekim Özkul, bu süreçte Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesinde göz doktoru olarak çalmaya balad. Daha önce AKP Diyarbakr Milletvekili Aday Aday olan Özkul, iddialara göre Ankaraya giderek AKP Genel Merkezinde bir dizi görümeler gerçekletirdi. Bu görümelerin sonucunda Özkul, 13 Kasmda Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi Bahekimlii görevine geri döndü.

HERKES AYAINI DENK ALSIN

Op. Dr. Özkul, dönüüne ilikin anlk mesajlama uygulamas olan whatsapp üzerinden fotorafl bir mesaj paylat. Özkul. whatsapptan durum paylamnda fotorafyla birlikte Efsane geri döndü herkes ayan denk alsn diye yazd.

Ana Sayfaya Git