Eğitimde şehit oldu!

İzmir'in Urla ilçesi Uzunada'daki askeri birlikte tahrip eğitimi sırasında kaza sonucu meydana gelen patlamada şehit olan Astsubay Hüseyin Bulut'un cenazesi, nöbetçi savcının olay yerindeki incelemesinden sonra otopsiye gönderildi. Helikopterle Hava Eğitim Komutanlığı'na getirilen şehit Bulut'un cenazesi, daha sonra ambulansla Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Haberler 26.04.2019 - 10:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Evli, 2 çocuk babas olan ehit Astsubay Hüseyin Bulut, kursiyer temenlere bomba imha eitimi verdii srada meydana gelen kazada ehit olduu örenilirken, otopsinin ardndan cenazesi, silah arkadalarna teslim edilecek.

Öte yandan patlama srasnda yaralanan Temen Yunus Emre Toramann tedavisinin Dokuz Eylül Üniversitesi Tp Fakültesi Hastanesinde sürdürüldüü ve salk durumunun iyiye gittii belirtildi.

AKARDAN BASALII

Milli Savunma Bakanlnn resmi Twitter hesabndan Bakan Hulusi Akarn imzasyla yaplan açklamada, Sizi topraa deil, yüreimize gümdük. Vatan size minnettardr. Silah arkadamz 25 Nisan 2019 tarihinde eitim esnasnda meydana gelen kaza sonucu ehit olmutur. Kahraman ehidimize, ahsm ve Milli Savunma Bakanl mensuplar adna Allahtan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize basal ve sabr dilerim denildi.

Ana Sayfaya Git