'Ekmekten diş protezi çıktı' iddiası

MUĞLA'nın Seydikemer ilçesinde, kepçe operatörü Ahmet Töngül, fırından aldığı ekmeğin içinden diş protezi çıktığını öne sürdü. Diş protezini sosyal medyadan canlı yayın yaparak, takipçilerine gösteren Töngül, "Ne yiyip, içtiğimize dikkat edelim" dedi.

Haberler 04.07.2018 - 10:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Fethiyenin Karaçulha Mahallesinde yaayan, kepçe operatörü Ahmet Töngül, 29 Haziran Cuma günü, Seydikemer ilçesine bal Yayla Karaçulha Mahallesinde oturan anne- babasna ziyarete gitti. Töngül, ailesinin evine giderken, Seydikemerdeki frndan ekmek ald. Geceyi anne- babasnn evinde geçiren Töngül, iddiaya göre, sabah kahvaltsnda, babasndan getirdii ekmein içinden di protezi çktn örendi.

EKMEKTEN PROTEZ çIKTI

Töngül, ekmei ve içinden çkt öne sürülen di protezini alp, cep telefonuyla sosyal paylam sitesi Facebooktaki hesabndan canl yayn yapt. Töngül, yaynda, Sanrm frnc takma diini bunun içine düürmü. Ne yediimize ne içtiimize dikkat edelim. Biz, Seydikemerden Yayla ncealilere kadar birçok yerden ekmek alyoruz. Ben bu ekmei anneme getirdim, gördüünüz gibi içinden di çkt. Kesinlikle baka yerden alp koymadm dedi.

Tüm srarlara ramen frnn ismini vermeyen Ahmet Töngülün paylamnn altna esprili yorumlar yaplarak, Millet para verip alyor. Sen bele buldun, Tak azna yazld. Töngülün de Azma iyi gelmedi yazarak, bir yoruma yant verdii görüldü.

Ana Sayfaya Git