El Bab şehidinin ailesine 'şahadet belgesi' verildi

FIRAT Kalkanı harekatı kapsamında Suriye'nin kuzeyindeki El Bab bölgesinde 27 Aralık 2016'da şehit olan sözleşmeli Komando Piyade Er Muhammed Bozarslan’ın ailesine 'şahadet belgesi' verildi.

Haberler 29.03.2017 - 08:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

El Bab bölgesinde DEAn bombal araç saldrsnda ar yaralanan ve Ankarada tedavi gördüü hastanede kurtarlamayp ehit olan 23 yandaki sözlemeli komando piyade er Bozarslann ailesini Kaymakam Arif Karaman ve Tatvan Tugay Komutan Yardmcs Albay Sertaç Özgürsoy, baba evinde ziyaret etti.

EHT ERN ALES

Tatvan Tugay Komutan Yardmcs Albay Sertaç Özgürsoy, ehit düen sözlemeli er Muhammed Bozarslann babas Maallah Bozarslana ahadet belgesi vererek tekrar basal diledi.

ehit babas Maallah Bozarslan, olunun ailenin üçüncü ehidi olduunu belirterek, Daha önce amcamn olu Alaattin Bozarslan rnakta ehit oldu. Kz kardeimin kocas Yusuf Sayan Tuncelide ve olum Muhammed Bozarslan Frat Kalkan operasyonunda ahadet erbetini içti. Vatana canmz feda olsun. Bir Muhammed gider binlerce Muhammedler doar diye konutu.

Tatvan Tugay Komutan Yardmcs Albay Sertaç Özgürsoy, daha sonra ehidin mezarn ziyaret ederek dua etti. Ziyarete, Adilcevaz lçe Jandarma Komutan Sava Dalgç, Adilcevaz Belediye Bakan Vekili Cemil Günay ve Ak Parti lçe Bakan Hamdi Tutçu da katld.

Ana Sayfaya Git