Emniyet teyakkuzda!

Genel Müdür Celal Uzunkaya başkanlığındaki toplantıda, uyuşturucu ile mücadele kapsamında sokak satıcılarına yönelik operasyonlar ve terörle mücadeledeki önleyici tedbirler ele alındı.

Haberler 14.03.2019 - 10:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya bakanlnda koordinasyon toplants düzenlendi.

Emniyet Genel Müdürlüünden yaplan açklamaya göre, Uzunkaya, toplantda 2019 ylnn bandan itibaren FETÖ, PKK, DEA ve özellikle de uyuturucu ile mücadele de oldukça baarl operasyonel çalmalar yürütüldüünün ve bu sayede önemli baarlara imza atldnn altn çizdi.

ÖRGÜTLERE KARI TEYYAKUZ

Uyuturucu ile mücadele kapsamnda sokak satclarna yönelik operasyonlarn ses getirdiine dikkati çeken Uzunkaya, Bu mücadele ile ilgili vatandalarmzdan dua ve tebrik mesajlar alyoruz. Polisimiz uyuturucu ile mücadelesini her alanda sürdürmektedir. Gençlerimizi ve geleceimizi tehdit eden bu sorunla mücadelemiz artan bir kararllkla devam etmektedir. Bundan kimsenin üphesi olmasn. ifadesini kulland.

NEVRUZ KUTLAMALARI ÖNCES

Uzunkaya, 21 Mart Nevruz Bayram ve 31 Mart Mahalli dareler seçimleri öncesi, esnas ve sonrasnda alnacak güvenlik önlemlerinin üzerinde önemle durulduuna deinerek, bu süreçte vatandalarn güvenlii ve terör olaylarna mahal vermemek adna alnacak önlemlerin tüm birimlerin öncelii olmas gerektiini belirtti.

TRAFK GÜVENL ÖNEML

Trafik güvenlii amacyla alnan tedbirlerin önemine iaret eden Uzunkaya, unlar kaydetti:

2017 ylna göre 2018 ylnda trafik kazalarnda ölen kii says 744 azalmtr. Bu süreci olumlu etkileyen bir tablo olarak görünüyor. Sahada yürütülen trafik güvenlii ile ilgili etkinliklerin hem personel hem de araç gereçle daha da desteklenmi olmas ve bu faaliyetlerin devam ettirilmesi ölümlü kazalarda azalma salam, salamaya da devam edecektir. Vatandamzn da verecei destekle Türkiye kazalarn azald daha duyarl bir ülke haline gelecek. Böylelikle 2019 ylnda ölümlü ve yaralamal kaza says önceki yllara göre düecektir. Biz bu kapsamda aldmz önlemlere hz kesmeden gayretle devam edeceiz.

Toplantda, personel sorunlarna ve illerde gerçekletirilen huzur toplantlarn da gündeme getiren Uzunkaya, her alanda özveriyle görev yapan personele il emniyet müdürleri ahsnda teekkür ederek görevlerinde baarlar diledi.

Emniyet Genel Müdür yardmclar ve daire bakanlarnn da katld toplantya, tefti kurulu bölge bakanlar, özel güvenlik denetleme bakanlar, polis moral eitim merkezi müdürleri ve il emniyet müdürleri video konferans yöntemiyle dahil oldu.

Ana Sayfaya Git