En acılı evladı

Batmanlı Abdulmecit Gezer, maddi imkansızlıklar nedeniyle tedavi ettiremediği 83 yaşındaki annesinin kangren olan ayağı için yardım bekliyor.

Haberler 29.05.2019 - 01:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batmanda yaayan 83 yandaki Seyran Gezer, ayandaki damar tkankln tedavi ettiremedii için kangren oldu. Annesinin sol ayann kangren nedeniyle bilekten kesilmesi gerekmesine ramen maddi imkanszlklar nedeniyle bunu yapamayan olu Abdulmecit Gezer, tedavi edilmesi için yetkililerden yardm bekliyor.

Kent merkezi Seyitler Mahallesinde yaayan 83 yandaki Seyran Gezerin olu Abdulmecit Gezer, yokluk ve sefalet içerisinde bir yaam mücadelesi verdiklerini, tek geçim kaynaklar astm hastas olan babasnn engelli maa ile ayakta kalmaya çaltklarn belirtti. Annesinin evde bakm maann da kesildiini ifade eden Gezer, daha önceleri çobanlk yaparak ailesinin geçimini saladn ancak geçirdii kaza sonras artk bir i yapamadn söyledi. 83 yandaki annesinin üniversite hastanesinde tedavi olmas gerektiini belirten ve kendisi de hem ayanda platin olan hem de beyninde damar tkankl olduunu anlatan Abdulmecit Gezer, Benim durumum yok. Maddi durumum çok kötü. Ben hangi kapya gidersem kaplar kapanyor. Yani herkesin annesi var. Annenin ne kadar önemli olduunu hepiniz biliyorsunuz. Allah rzas için hepinizden yardm istiyorum. Annemin ayanda damar tkankl var dediler. Annem iki sefer anjiyo oldu. Hastaneye gidi geli masraflar için yaklak 6-7 bin lira para milletten, komularmdan borç aldm. imdi artk kimse bana borç bile vermiyor. Annemin ayann fotorafn hastanelere çekip gönderdim. Herkes diyor ki aya kesilecek. Benim de maddi durumum olmad için bir de ben de hastaym. Beynimde damarmda yumak var. Doktorlar bana, en ufak bir damla bir kan gelirse ya hastanede ya da yolda ölürsün diyorlar. Senin ameliyat olman lazm diyorlar. Ailede sadece ben çalyordum. Geçen sene kaza yaptm ayamda platin var. Babam da astm hastas dedi.

Annemi bu halde gördüüm zaman içim szlyor

Annesinin eskiden evde bakm hizmeti aldn kaydeden Gezer, imdi onu iptal ettiler. Diyarbakra gidip raporunu yenile diyorlar. Öyle bir imkanm da yok. Annemin hastane hastane dolamasn istemiyorum. Ne söyleyeceimi bilmiyorum. Gözyalarm durdu. Annemi bu halde gördüüm zaman içim szlyor. imdiden önlem alnmazsa annemin aya komple gidecek diyorlar. Eer önlem alnr ve bilekten kesilirse bacak kurtulur. Ama önlem alnmazsa bacak tamamen kesilir ve hatta dier bacana da sçrar diyorlar. Ben sadece yetkililerden, yardmseverlerden yardm istiyorum. Annesi babas olan benim halimi bilir. Allah rzas için sizlerden de yardm istiyorum diye konutu.

Ana Sayfaya Git