Engelli şenliği!

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün hafta sonuna denk gelmesi nedeniyle ertelemeli olarak dün Molla Gürani İlkokulu'nda "Çocuk Şenliği" etkinliği yapıldı.

Haberler 08.12.2016 - 08:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Etkinlie l Milli Eitim Müdürü Hasan Aslann yan sra Balar lçe Milli Eitim Müdürü Fikret Elaltunta, l Milli Eitim ube Müdürü Bayram Duman, Balar lçe Milli Eitim ube Müdürleri, veliler ve örenciler katld.

ENGELL KARDELERMZN YANINDAYIZ

l Milli Eitim Müdürümüz Hasan Aslan yapt konumada öyle dedi; Öncellikle bu özel günde bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyduumu belirtmek istiyorum. Bakanlmz bata olmak üzere Valiliimiz ve Müdürlük olarak engellilerimizin hayatn daha avantajl duruma getirmek amacyla koordineli bir ekilde çalmalarmz sürdürüyoruz. Engellilerimiz her konuda onlarn yannda olduumuzu bilmelerini istiyoruz. Hayata gülümsemeye engel yoktur iaryla sizleri selamlyor, bu güzel etkinlikte emei geçen öretmenlerimize, örencilerimize ve velilerimize çok teekkür ediyorum.

Konumalarn ardndan engelli örenciler ve veliler ile yakndan ilgilenen l Milli Eitim Müdürü Aslan, bir süre veliler ve öretmenler ile sohbet ettikten sonra okuldan ayrld.

Ana Sayfaya Git