Engelliler hünerlerini sergiledi

Kayapınar Belediyesi’ne Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Engellilere yönelik Yaz Festivali düzenlendi. Etkinlikte engelli çocuklardan oluşturulan koro türkü dinletisi yaparken, güzel şarkı söyleyen öğrenciler arasında yarışma yapıldı.

Haberler 11.08.2017 - 09:04 Son Güncelleme : 11.08.2017 - 09:05

Kayapnar Belediyesi Kültür leri Müdürlüüne bal Engelliler yönelik Yaz Festivali düzenlendi. Engelsiz Yaam Merkezinde düzenlenen etkinlie, Büyükehir Belediye Bakan Vekili Cumali Atillann ei Lütfiye Atilla, Kültür leri Müdürü Mustafa çelik, Beyaz Ay Dernei Diyarbakr ube Bakan Nezihe Kent katld.

ENGELL ÖRENCLER TÜRKÜ SÖYLED

Merkez bünyesinde müzik eitim alan engelli çocuklar etkinlik kapsamnda öretmenleri öncülüünde düzenlenen program icra ettiler. Programda çocuklardan oluturulan Koro türkü dinletisi yaparken, güzel ark söyleyen örenciler arasnda yarma yapld. Öretmen Zuhat Kayann keman dinletisi ve halk oyunlar gösterisi ile devam eden etkinlikte davetliler türküye ve elenceye doydu.

ÖRENCLERDEN BAKAN KILIçA TEEKKÜR

Engelli örenciler, Kayapnar Belediye Bakan Mustafa Klç, kendilerine hem enstrüman destei, hem de öretmenleri ve eitimleri için ayrca teekkür etti. 11 Austos Cuma günü kahvalt sonras çeitli oyunlarla devam edecek olan festivalde, örenciler elenerek örenmeye devam edecek. Etkinlikte ayrca, Halat çekme, kakta yumurta ve çuval yar düzenlenecek.

Ana Sayfaya Git