Engellilere akülü tekerlekli sandalye dağıtıldı

İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Siirt Belediye Başkanlığına görevlendirilen Ceyhun Dilşah Taşkın talimatları ile belediye ekipleri daha önce tespit edilen 9 engelli vatandaşa akülü tekerlekli sandalye desteğinde bulundu.

Haberler 09.12.2017 - 09:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Belediye Bakan Vekili Ceyhun Dilad Takn, belediye birim amirleri ve engelli yaknlarnn katlmyla belediye hizmet binasnda tören düzenlendi. Engellilerin her yönüyle hayatlarn kolaylatrmaya çaltklarn aktaran Bakan Takn, kendilerine bavuran 9 engellinin ihtiyaçlarn karladklarn aktard.

AKÜLÜ SANDALYE

Takn, Onlarn eksikliklerini tespit ettikten sonra, tekerlekli sandalye veya nelere ihtiyaçlar varsa, elimizden geldiince gidermeye çalyoruz. Bugün de bize bavuru yapan kardelerimize akülü tekerlekli sandalye datm olduk. Allah bu kardelerimize hayrla, salkla kullanabilmeyi nasip etsin. Bize bavurular geldikçe bu tür çalmalarmz devam edecek. Belediyemiz ve devletimizin en asli görevlerinden bir tanesi budur. Daha önce de dile getirdiim gibi hepimizin birbirine ihtiyac var. nsanolu sosyal bir varlk, her zaman hep birlikte yayoruz. Bazlarmzn ihtiyaçlar bazlarmza göre daha fazla ama kimin hangi zamanda ihtiyacnn artacan bilemeyiz dedi.

Yaplan konumalarn ardndan Bakan Takn engelli ve aileleriyle bir müddet sohbet etti. Daha sonra dier yetkililerin de katlmyla engellilere araçlar datld.

Akülü araçlarna kavumann mutluluunu yaayan vatandalar ise desteklerinden dolay herkese teekkür etti.

Ana Sayfaya Git